Sony DSC-HX5V foto en film camera

prijs
bieden
datum plaatsing
23-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Rob
type
aangeboden
adverteert sinds
24-01-2015
plaatsnaam
Aalsmeer
telefoon
n.v.t.
gezien
6 x
snelcode info
4971534

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Wegens te weinig gebruiken nu een zo goed als nieuwe Sony foto en film camera te koop. In originele doos en geheel compleet. Met Carbon look hardcase tasje en extra accu. Camera verkeerd in smetteloze staat.

Kleur: Zwart
Lens: 25 - 250 mm
Productbeschrijving
Merk: Sony
10.2 megapixel
10x optische zoom
20x digitale zoom
SD(HC), Memory Stick Pro Duo
Alle productspecificaties
De Sony Cybershot DSC-HX5 is een krachtige, compacte camera voor amateurfotografen met hoge eisen. De camera heeft een krachtige 10 megapixel Exmor R CMOS-sensor waarmee kleine details en volle kleuren wordt vastgelegd. De Sony Cybershot DSC-HX5 heeft een krachtig 10x optisch zoombereik, waarmee hij voor elke situatie inzetbaar is. Niet alleen is het een krachtige compactcamera, maar ook zeer succesvol als videocamera: schiet schitterende 1080i HD-video's met een ongekende beeldkwaliteit. De Sony Cybershot DSC-HX5 is dé camera voor gebruikers die schitterende foto's en video's willen maken, waar en wanneer dan ook.

Exmor R CMOS-sensor
De revolutionaire Exmor R CMOS-sensor maakt de camera veel gevoeliger en reduceert beeldruis, voor prachtige, gedetailleerde foto's. Bij conventionele beeldsensors wordt een deel van het licht tegengehouden door de metalen bedrading. In de Exmor R CMOS-sensor is de laag met fotodiodes naar de oppervlakte gehaald, terwijl de metalen bedrading onder de lichtgevoelige laag is geplaatst. Dankzij deze back-illuminated CMOS sensor is de DSC-HX5V veel lichtgevoeliger dan conventionele camera's. Hierdoor kun je met de Sony DSC-HX5V heel natuurlijke sfeervolle portretten in kunstlicht of prachtige landschapsfoto's op druilerige dagen maken zonder dat je de flitser hoeft te gebruiken.

Hoogwaardige lens
De krachtige Sony G-lens legt details vast die je met het blote oog niet eens waren opgevallen! Deze 10x zoomlens heeft een bereik van 25 tot 250 mm; van groothoek tot tele. Genoeg om onderwerpen van veraf centraal in je compositie te krijgen.

Leg de wereld in zijn volle breedte vast
Extra brede landschappen. Geweldige feestelijke foto's waar niemand buiten beeld valt. Met Intelligent Sweep Panorama wordt een reeks foto's automatisch aan elkaar geplakt voor één ultrabrede foto met een gigantisch gezichtsveld. Deze functie is nu nog slimmer en kan zelfs frames naadloos uitlijnen als er mensen door de scène bewegen

Comfortabel scherm
Bekijk je foto's rechtstreeks op het 3 inch Clear Photo lcd-scherm met 230.000 pixels. Het scherm biedt een uitzonderlijk detail, hoog contrast en een grote beeldhoek, zodat je ook van de zijkant nog duidelijk naar je foto's kunt kijken.

Weet waar je bent, en waar je bent geweest
Elke reis wordt een stukje leuker als je weet waar je de foto's en video's hebt gemaakt. Dankzij GPS wordt je positie onderweg op het scherm weergegeven. Thuis kunt je de reis op de computer opnieuw beleven met spannende onlinekaarten met je foto's en videoclips. Op het kompas kun je zien in welke richting je keek toen je de foto maakte.

HD-video
Filmen in HD is nu voor iedereen mogelijk. Geniet van schitterende opnamen in 1920x1080i en bekijk je beelden terug op een HD-televisie via de HD-uitgang (optionele kabel vereist).

Kenmerken van de Sony Cybershot DSC-HX5V:

Resolutie van 10 effectieve megapixels - legt foto's van zeer hoge kwaliteit vast en zorgt voor gedetailleerde vergrotingen
Handheld bij schemering - geeft scherpe, opnamen bij weinig licht door zes afbeeldingen tot één afbeelding te combineren met minder ruis
BIONZ-processor - de krachtige beeldverwerking staat garant voor heldere, gedetailleerde beelden met weinig ruis en snel en gevoelig fotograferen
D-range Optimizer - past de belichting en het contrast aan voor natuurlijke resultaten bij opnamen met een hoog contrast en portretten met tegenlicht
Intelligente automatische modus - past automatisch de belichting en andere instellingen aan voor het beste resultaat in een breed scala aan opnamesituaties.

Originele bon van april 2011 is aanwezig. Prijs toen was € 230,= zonder tasje en zonder extra accu.
Graag bieden boven de € 90,=

Deel deze advertentie met:
|