Boretti BPS45ZWGL Combi stoomoven

prijs
€ 1.279
datum plaatsing
06-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
Kitchenoutlet
type
aangeboden
adverteert sinds
07-10-2015
plaatsnaam
Aalsmeer
telefoon
0297750746
gezien
23 x
snelcode info
6236522

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Witgoed en Electronica > Ovens en Grills

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:


Multifunctionele Een stoomoven gebruikt waterdamp (stoom) om voedsel mee te verhitten in tegenstelling tot stralingswarmte bij conventionele ovens of hete lucht bij hetelucht ovens.


Stoomovens kunnen in twee hoofdgroepen worden ingedeeld: Hogedruk ovens en drukloze ovens.


De drukloze ovens kunnen weer in twee groepen ingedeeld worden. Bij de eenvoudige versie wordt water in de warme ovenruimte gebracht, waardoor stoom ontstaat. Dit betekent dat de ovenruimte verwarmd moet zijn tot minimaal het kookpunt. Bij de meer geavanceerde oven wordt stoom buiten de ovenruimte gevormd en vervolgens ingeblazen. Bij deze oven kunnen dus ook gerechten op een lagere temperatuur met stoom gegaard worden.


Door het garen in stoom blijven smaak en voedingsstoffen (vitaminen) van voedsel beter bewaard. Groente, vlees en vis zijn allen goed in een stoomoven te bereiden. Bij groente wordt het voordeel bereikt doordat de groente niet in water ligt tijdens het koken, wat later afgegoten zou worden. Dit komt zowel de smaak als uiterlijk (kleur) ten goede. Bij vis en vlees is het voordeel dat er bij een lagere temperatuur gekookt kan worden. Bepaalde eiwitten veranderen van structuur, uiterlijk en smaak wanneer het boven de 100 graden Celsius verhit wordt. Vis en (veel) vlees gaart al bij 75 - 80 graden. De eiwitten blijven dus "heel".


Voor verdere toepassingen, zoals het bakken van brood (knapperige korst gewenst) o.i.d. is een combi-stoomoven een goede mogelijkheid, vanwege het kunnen combineren van hete-lucht techniek met stoomtechniek.


In een drukloze stoomoven met stoom-injectie kan men ook perfect brooddeeg laten rijzen en voedsel ontdooien. Door deze techniek kan de temperatuur perfect geregeld worden en werkt de stoom als een perfecte deksel en voorkomt uitdroging.
" data-placement="top" data-original-title="stoomoven" aria-describedby="popover194206">stoomoven 45 cm in de kleur zwart glas.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: Boretti

ADVERTEERDER:
Naam: Kitchenoutlet
Tel: 0297750746
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4686896/ko


Openingstijden showroom:
dinsdag - donderdag op afspraak
vrijdag - zaterdag 10.00 -16.00 uur
zondag en maandag gesloten

Adresgegevens:
Kitchen Outlet
Oosteinderweg 127
1431 AH Aalsmeer
0297-750746
KVK: 30107039
BTW: NL8006.58.061.B01

KitchenOutlet is de Boretti Outlet met de beste deals van heel Nederland.

Onze artikelen zijn nieuwe modellen in doos,modellen met beschadigde verpakking, ongebruikte showroommodellen. Wij leveren de goedkoopste Sale/Uitverkoop modellen.

Wij zijn de M-System Outlet van heel Nederland en zijn tevens dealer van Lotusgrill, Rösle, Atag, Pelgrim en Etna.

Wij bezorgen ook s avonds en in het weekeinde op afspraak.

Deel deze advertentie met:
|