Maxima de compacte stoomstofzuiger

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-10-12
conditie
nieuw
adverteerder
The Clean Experience
type
aangeboden
adverteert sinds
15-11-2012
plaatsnaam
Almelo
telefoon
0546433741
gezien
139 x
snelcode info
1908081

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Maxima Electra

De Maxima is een zeer comacte en krachtige stoomstofzuiger, de Maxima is elke concurent in zijn klasse de baas.

Kwaliteit - geavanceerd - professioneel - compact technies hoogstaand - zeer gebruiksvriendelijk.

De meest geavanceerde, professionele en kleinste stoomstofzuiger.

De Maxima Elektra is het resultaat van een zorgvuldig onderzoek, gedaan door een groep van vooraanstaande mensen in de reinigingsindustrie die reinheid, werkgemak, gebruiksvriendelijkheid en innovatie ambi?ren liefhebbers. Het vertegenwoordigt de laatste oplossing van de moderne multifunctionele reinigingstechniek.

Het heeft de functies van vijf elektrische apparaten in ??n: stofzuigen, waterzuigen, stomen, shamponeren, luchtverfrisser, (aromatiseren) en zelfs stoom strijken.

Deze zeer speciale machine is krachtig en ecologische verantwoord, stofzakken en filters zijn niet nodig, die moeten heel vaak worden verschoond. De Maxima Elektra maakt goed gebruik van de natuurlijke eigenschappen van het water om de hygi?ne en reinheid te garanderen. Dankzij de kleine afmetingen, is het zeer gemakkelijk te hanteren.

Geschikt voor

De Maxima Electra Automatic is gemaakt om in elke vorm van behoeften van de klant te voorzien. De Electra serie is geschikt voor zowel particulier als de professionele schoonmaak. Automatisch is de multi- functionele machine het combineren van groen reiniging met of zonder reinigingsmiddelen en het professionele strijken.

Mogelijkheden

Power Jet ja
Automatisch bijvullen continu boiler ja
Stoom ja
Koud wassen en drogen ja

Made in Italy:
Alle Maxima producten worden uitsluitend gemaakt in Itali?, in overeenstemming met de CE-regels, met behulp van de Italiaanse componenten, om de maximale betrouwbaarheid, effici?ntie en levensduur te garanderen.

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1054524


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|