Survival kinderfeestje Hilversum,Huizen, Maarssen

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Survival Almere
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Almere
telefoon
06-23232628
gezien
90 x
snelcode info
1683738

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Een survivalfeest is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Je gaat met deskundige begeleiding van SEC Survivals Almere de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, klimwand, boogschieten en andere spannende onderdelen. Het is geen wedstrijd, maar samenwerking is belangrijk. Er zijn geen winnaars en geen verliezers. Iedereen kan het beste van zichzelf laten zien.

De survivals zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Bij SEC Survivals Almere staat plezier altijd voorop. De survival wordt aangepast aan de leeftijd en wensen van de deelnemers. Jij bepaalt zelf hoe spannend en uitdagend het wordt.

SEC Survivals Almere biedt jeugdsurvival, familiesurvival, kinderfeestje, schoolreisje en teambuilding. Na de inspanning is er eten en drinken in onze gezellige Pandahut.[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest