Outdoor in Almere bij SEC Survivals Almere

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Survival Almere
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Almere
telefoon
06-23232628
gezien
86 x
snelcode info
1686196

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het outdoorprogamma van SEC Survivals Almere is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Je gaat met deskundige begeleiding de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, klimwand, boogschieten, paintball, vlotvaren en andere spannende onderdelen. Geen wedstrijd, maar samenwerking, geen winnaars en geen verliezers. Iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. En liever een beetje onstpannen? Kies dan voor boerengolf.

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Plezier staat voorop bij SEC Survivals Almere. De survival wordt aangepast aan de leeftijd en wensen van de deelnemers. Jij bepaalt zelf hoe spannend en uitdagend het wordt.

SEC Survivals Almere biedt survival, boerengolf, paintball, vlotvaren, familiesurvival, kinderfeestje, schoolreisje en teambuilding. Na de inspanning is er eten en drinken in onze gezellige Pandahut.[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest