gratis baby/kinderkleding enz.

prijs
gratis
datum plaatsing
20-02-17
conditie
gebruikt
adverteerder
liesbeth
type
aangeboden
adverteert sinds
28-02-2011
plaatsnaam
Altena
telefoon
0183500345
gezien
5 x
snelcode info
720159

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Kledingmagazijn Jemagerzijn helpt pleegouders, maar ook moeders die van een minimum moeten rond komen.

Als pleegouder kun je in het magazijn gratis tweedehands kleding uitzoeken. Ook hebben we gratis kinderwagens, gratis autostoeltjes, gratis boxen, gratis speelgoed, gratis fietsjes - en nog veel meer.
Daarnaast helpen we graag tienermoeders en andere moeders die van een absoluut minimum moeten leven. Het kledingmagazijn Je mag er zijn Noord Brabant is gevestigd in Almkerk, Broekgraaf 4.
Het kledingmagazijn is iedere woensdagochtend open tussen 9 en 11.30 met uitzondering van de schoolvakanties regio midden.
Kom gezellig langs:
• Als je pleegouder bent en voor kleren of andere artikelen wilt komen ’shoppen'. Er is ook iedere eerste woensdag van de maand een koffieochtend, waar je gezellig met andere pleegouders kunt praten. Er is voor de kinderen een leuke speelkamer waar ze lekker kunnen spelen.
•Als je goede spullen komt afleveren, waar pleegkinderen en pleegouders nog plezier van kunnen hebben.

Er is altijd grote vraag naar kinderfietsen. Heb je er ergens nog één staan en wil je graag andere kinderen blij meemaken. Breng hem dan naar het kledingmagazijn!

Jemagerzijn Noord Brabant
Liesbeth 0183-500345 of 06-45925882
Website: www.jemagerzijn.nl
Of zoek ons op op Facebook

Deel deze advertentie met:
|