Foto-analyse

prijs
€ 40
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Contact geeft rust
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
0633055523
gezien
73 x
snelcode info
1691365

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

In mijn werk kom ik vaak mensen tegen die al zo lang uit hun comfortzone zijn dat ze niet meer weten hoe ze zichzelf ooit nog kalm moeten krijgen. Mensen die met de dag leven en altijd een slaaptekort hebben. Mensen die leven voor een ander leven. Ik heb het over de ouders van gehandicapte kinderen.

Word je in zelfhulpboeken aangemoedigd "om eens uit je comfortzone te komen en iets totaal nieuws te proberen" , deze mensen verlangen juist alleen nog maar naar rust en sleur. Naar voorspelbaarheid, naar saaiheid, naar een eindeloze reeks van dezelfde geplande continue verzorging van een gehandicapt kindje plus de enorme emotionele bagage die dit met zich meebrengt geven het gevoel alle comfort in het leven kwijt te zijn. Jezelf vinden en bij je eigen gevoel komen is er dan al helemaal niet meer bij. Schuldgevoelens en gevoelens van eindeloos te kort komen overspoelen het leven van de papa's en mama's die hun volledig welzijn opofferen voor hun kind.

Carri?res die stuklopen, relaties die mislukken, getalenteerde en geschoolde mensen die de deur niet meer uitkomen en jarenlang nachten doorhalen naast het bed van hun kind. Mensen die gevangen zitten in een leven van zorg geven en er niet uit kunnen. Onbegrip van familie, goede bedoelingen en raadgevingen van de ben verbaasd over de kracht en de liefde die deze mensen op de been houdt. Er zijn mensen die dit jarenlang volhouden en compleet aan het einde van hun krachten zijn. Mensen die leven voor een ander. Mensen die bijna vergeten zijn wie ze zelf zijn. Deze mensen kennen zoveel eenzaamheid. Waar is hun Comfortzone.

Als je zo leeft zie je wie je bent. Je wordt op jezelf teruggeworpen. Hoe lief ben je nog tegen je kind zonder slaap? Hoe gelukkig kan je dan worden van een plotseling lachje!Voor deze papa's en mama's schrijf ik rapporten met hulp en tips. Wil je ook zo'n persoonlijk rapport, stuur me dan een email.

Monica van den Brink

Fluisteraar voor (gehandicapte)kinderen

Contact geeft rust
Amersfoort


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest