UItvoerder COAX/CAI regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
Connectica
type
aangeboden
adverteert sinds
23-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
+31 (0)88 612 5483
gezien
28 x
snelcode info
2498121

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en opleveren van de projecten COAX/CAI/HFC (Ziggo/UPC) op technisch en financieel gebied. Je stuurt een afdeling met medewerkers aan, hebt minimaal 4 jaar ervaring en technische kennis van deze telecommunicatieinfrastructuren.

Wat ga je doen?

Het doel van deze functie is om optimale klanttevredenheid te realiseren met een zo optimaal mogelijk financieel resultaat en op basis daarvan nieuwe projecten te verwerven. Kwaliteit staat bij ons en onze klanten hoog in het vaandel.
Je functioneert zelfstandig en geeft direct leiding aan het team, van zo'n 15 personen/monteurs, en weet hen te binden en te boeien. Je stimuleert werken in teamverband en kan het inhoudelijke werk overlaten aan de professionals in jouw team. Je plant, co?rdineert, bewaakt en analyseert het werk en draagt zorg voor een zo optimaal mogelijk resultaat, inclusief meer- en minderwerk. Daarnaast heb je?techische kennis?met infrastructurele netwerken (COAX/CAI/HFC).
Je bent verantwoordelijk voor de financi?n voor de projecten/afdeling, inclusief rapportages aan het management, en zorgt voor correcte en tijdige facturatie. Je draagt zorg voor en optimale klantrelatie en actief account management.
Je stelt het (deel)jaarplan op voor de afdeling met betrekking tot kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen afgestemd op de Business Unit doelstellingen.?

Wat heb je nodig:

afgeronde HBO/HTS (bedrijfskundige) opleiding (Project)managementopleiding kennis van telecommarkt en klantprocessen uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden 4 jaar relevante werkervaring in gelijke functie, industrie of infrastructuur? bekend met organiaties .?Ziggo en UPC

Wij zoeken iemand:

met HBO werk- en denkniveau die rendementsgericht is die resultaatgericht is met organisatiebewustzijn die klantgericht is met goede communicatieve vaardigheden?

Wat biedt Connectica:

Een leuke baan met voldoende uitdagingen, goede arbeidsvoorwaarden en collegialiteit.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Connectica
Tel nr: (+31) +31 (0)88 612 5483
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0410767

Deel deze advertentie met:
|