Monteur Beveiligingsinstallaties regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Connectica
type
aangeboden
adverteert sinds
23-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
+31 (0)88 612 5483
gezien
20 x
snelcode info
2519492

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Jij komt bij de klant over de vloer en installeert, programmeert, stelt in bedrijf en levert beveiligingsinstallaties op aan de klant. Dit alles doe je binnen de gestelde tijd en conform werktekeningen, specificaties en (veiligheids)voorschriften. Er is veel variatie als het gaat om het type systemen en jij bent bekend met de meest voorkomende. Ben jij representatief?en ben jij in staat om een veilig gevoel bij de klant over te brengen aan de klant, dan hoor jij thuis in het vakgebied.
Wij zoeken iemand:opleiding niveau 2 zoals MTS, MSI, MCSIopleiding MBV of TBV is een eis (bijna afgerond is ook mogelijk)enthousiast en gemotiveerdrelevante werkervaringrijbewijs Bverklaring omtrent goed gedragbewijs van betrouwbaarheidservice gerichtzelfstandig is en ook in teamverband kan werkendie flexibel is ingesteldWij bieden je:een uitdagende en afwisselende baanveel ruimte voor eigen initiatiefeen informele en dynamische werksfeerruime opleidingsmogelijkhedenleuke collega's

Wie zijn wij?

Maak snel kennis met deConnectica Groep

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Connectica
Tel nr: (+31) +31 (0)88 612 5483
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0193530

Deel deze advertentie met:
|