Teamleader R&D regio Vaassen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Akos B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2519547

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functie-informatie
De afdeling R&D is verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderzoek aan en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige consumentenproducten. De afdeling beschikt over een uitgebreid modern laboratorium waar de producten worden ontwikkeld en op kwaliteit, betrouwbaarheid en effici?ntie worden getest.

Als Teamleader R&D geef je leiding aan een team van circa 10 Engineers. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor engineers en lead engineers en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse co?rdinatie binnen het team. Tevens voer je voortgangs- en functioneringsgesprekken met jouw team.

Taken:
Vertegenwoordigen van de afdeling R&D binnen ??n of meerdere (internationale) projecten zoals kostenreductie, kwaliteitsverbetering, waarbij projectleiding van een project tot de mogelijkheid behoort.
Bewaken van de voortgang en kwaliteit van het werk van het team en je eigen projecten.
In samenwerking met de teamleden het beoordelen en opstellen van productspecificaties.
Verantwoordelijk voor trouble-shooting en ondersteuning.
Opstellen van afdelingsprocedures en implementatie.
Verantwoordelijk voor beleidsmatige, afdeling gerelateerde, zaken.
Samenwerken met . de afdelingen inkoop, engineering, kwaliteit en elektronica.

Functie-eisen
Een afgeronde opleiding HBO of TU Werktuigbouwkunde, Industri?le Productontwikkeling of vergelijkbare opleiding. Meerdere jaren relevante werkervaring in een middelgrote organisatie, bijvoorbeeld in de energiebranche of de automotive industrie.
Enkele jaren ervaring met leidinggeven.
Bekend met projectmanagement systematiek en ervaring met projectmatig werken.
Zelfstandig meerdere kortlopende projecten gelijktijdig kunnen uitvoeren.
Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse- en Engelse taal, bij voorkeur ook in het Duits.
Ervaring in een seriematige productie omgeving is een pre.
Daarnaast heb je een mensgerichte leiderschapsstijl en ben je initiatiefrijk, gedreven en daadkrachtig. Tevens ben je bereid om te reizen binnen Europa.

Aanbod
Een dynamische internationale werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief.
Een marktconform salaris, een 13e maand en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO metalektro (27 vakantiedagen, 13 ADV dagen, goede pensioenregeling, etc..).
Werken bij een vooraanstaande en gezonde internationale organisatie die groeit en volop in ontwikkeling is.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever is een vooraanstaand producent van apparatuur voor de professionele en consumentenmarkt. Het bedrijf is kapitaalkrachtig en groeit al jaren sterk in marktaandeel (nationaal en internationaal) en omvang. Een succes dat voor een belangrijk deel te danken is aan het continu investeren in innovatie van producten en processen en een vooruitstrevende marktbenadering.
Het bedrijf biedt ambitieuze professionals volop ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing. De bedrijfscultuur is informeel, collegiaal en professioneel.

Inlichtingen bij
Martin van Egten
+31 (0)55 538 0 475

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Akos B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0497269

Deel deze advertentie met:
|