Logistics Customer Services Coordinator regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Phone House Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
033-454 45 45
gezien
47 x
snelcode info
2548729

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een verantwoordelijke, fulltime baan bij een succesvolle, internationale organisatie die oog heeft voor jouw kwaliteiten, solliciteer dan bij Samskip Multimodal als:

Logistics Customer Services CoordinatorLocatie: Rotterdam

De functie:
Jouw rol draait om het verlenen van hoogstaande, professionele en constante service aan klanten die gebruik maken van onze multimodale services. Je bent de verbindende schakel in onze operatie want je bent het aanspreekpunt voor de klant en vertegenwoordigt zijn belangen binnen de Samskip organisatie. Je neemt boekingen aan, zorgt voor een goede verwerking in ons operationele systeem en organiseert het volledige transport van laden, verscheping, documentatie tot aflevering van de goederen. Je verzorgt een goede administratie van de transportkosten en bent in staat prioriteiten te stellen en te werken onder tijdsdruk. Je probeert pro-actief service volgens afspraak te verlenen, maar in geval van problemen analyseer je de oorzaak en onderneem je actie ter voorkoming in de toekomst.

Opties:
- Functiegroep: beveiliging/defensie/politie

Adverteerder: Phone House Nederland
Tel nr: (+31) 033-454 45 45
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509147

Deel deze advertentie met:
|