Tekenaar - Constructeur Machinebouw regio Joure

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Akos B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
2551785

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functie-informatie
Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, herontwerpen en uitwerken van machines en installaties en het uitvoeren van berekeningen voor constructies. Als tekenaar-constructeur verzorg je, zelfstandig of in teamverband, het ontwerp, de berekening, de detaillering en het tekenwerk van de diverse constructies op het gebied van machinebouw. Je hebt een goed gevoel voor het snel en creatief oplossen van mechanische (deel)vraagstukken, zonder de functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid en kostenaspect uit het oog te verliezen.

Functie-eisen
We zoeken een collega met creativiteit en een praktische, resultaatgerichte instelling.
Heb je een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde en ervaring als tekenaar/constructeur in de machinebouw, stuur dan je uitgebreide cv. Ook schoolverlaters met relevante stage-ervaring (en die opgeleid willen worden) kunnen reageren.

Aanbod
Functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Zeer veel afwisseling in de projecten en een collegiale en professionele werksfeer.
De mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen en ruime opleidingsmogelijkheden.
Prima arbeidsvoorwaarden en een schitterende file vrije woon- en werkomgeving.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
AKOS Engineering Solutions is het ingenieursbureau van de AKOS groep en gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen, ontwerpen en construeren van werktuigbouwkundige projecten. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze kantoren te Apeldoorn, Joure en Krefeld (Du).

Complexe berekeningen worden uitgevoerd door specialisten van onze afdeling Analyses Simulations. Waar nodig worden projecten begeleid door onze afdeling Projectmanagement.

Wij bieden afgestemde totaal- of detailoplossingen met een hoge kwaliteit. Wij beschikken over ervaren teams van hoog opgeleide medewerkers in de diverse takken van de werktuigbouwkunde. Van jonge, enthousiaste CAD engineers tot door de wol geverfde creatieve ontwerpers, die op een technisch hoog abstractieniveau verrassende concepten kunnen voorleggen.

Werken bij AKOS betekent een grote mate van vari?teit en complexiteit en altijd volop uitdaging. De projecten worden deels op het kantoor in Joure uitgevoerd. Als je ook mee wilt kijken in de keuken van de industrie kun je regelmatig werken aan projecten op locatie.

Inlichtingen bij
Martin van Egten
+31 55 5380475

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Akos B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0304844

Deel deze advertentie met:
|