positief omgaan met kinderen

prijs
t.e.a.b.
datum plaatsing
30-09-16
conditie
gebruikt
adverteerder
molenaar
type
aangeboden
adverteert sinds
22-02-2010
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
625012

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

In Positief omgaan met kinderen worden vaardigheden beschreven die de omgang tussen ouders en kinderen kunnen verbeteren en positiever kunnen laten verlopen. Daarbij wordt uitgegaan van het gegeven dat een negatieve benadering negatief gedrag uitlokt, terwijl positief gedrag juist positief gedrag aanmoedigt. In tien hoofdstukken worden positieve opvoedingsvaardigheden helder uitgelegd.
Aan de hand van zeer herkenbare voorbeelden maken de auteurs duidelijk hoe de theorie in de praktijk wordt toegepast. Achter elk hoofdstuk zijn oefeningen opgenomen voor ouders en andere opvoeders.
De beschreven vaardigheden zijn afgestemd op de omgang met kinderen van twee tot twaalf jaar, maar blijven ook bruikbaar als kinderen ouder worden.
De auteurs, beiden pedagoog met een brede ervaring met opvoedingsproblematiek hebben dit boek bedoeld als lees- en oefenboek.
Het kan ook gebruikt worden als werkboek voor ouders die een oudercursus volgen. Apart leverbaar is de handleiding oudercursusbegeleiding.nische aandoening, ernstig zieke en stervende kinderen en kinderen met beperkingen.

Deel deze advertentie met:
|