Katy Gardner - Zoeken naar Gemma

prijs
€ 0,50
datum plaatsing
04-10-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Helga
type
aangeboden
adverteert sinds
02-04-2014
plaatsnaam
Geertruidenberg
telefoon
0620229492
gezien
1 x
snelcode info
5666208

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Indrukwekkend verhaal over vriendschap en vervreemding
De jaren worden teruggedraaid, als bladzijden in de wind. Een argeloze opmerking, het gezicht van een vreemde die ik op straat tegenkom en ineens ben ik er weer, in India: ik wil terug in de tijd grijpen en mijn drieëntwintigjarige ik door elkaar rammelen. Waarom lette ik niet op Gemma's gezicht? Waarom luisterde ik niet?
In 1989 gaan Esther en Gemma, vriendinnen sinds hun kindertijd, op de backpacking-reis van hun leven in India. Ze zijn op zoek naar 'echte' reis- en levenservaringen. Eenmaal aangekomen in het mysterieuze land blijken de cultuurverschillen te overweldigend en langzaam verliezen ze hun greep op de werkelijkheid - en op elkaar.
Ze besluiten door te reizen naar Agun Mazir, waar een tempel staat die is gebouwd ter ere van een mysticus die tijdens het mediteren vlam vatte en overleed. Daar realiseert Esther zich te laat dat ze haar oudste vriendin aan het verliezen is - misschien wel voorgoed. Uiteindelijk zal Esther alleen terugreizen naar Engeland.
Zes jaar later bevindt Esther zich weer in India. Pas dan zal ze er achter komen wat er écht met Gemma is gebeurd.

Zoeken naar Gemma gaat over een zoektocht maar zeker ook over de betekenis van vriendschap. Het speelt zich af in het mysterieuze India, met zijn ashrams, kastes, enorme rijkdom en armoede.

Let op: Boek is prima om te lezen. De band is niet meer mooi recht maar schuin (foto) en de kaft is ook niet echt mooi (foto).

Deel deze advertentie met:
|