Chemisch laborant olieproducten (2-ploegen) regio Amsterda…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
LabResource
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
020 - 406 97 50
gezien
30 x
snelcode info
2492909

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Regio Amsterdam
Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf, een gespecialiseerde business-to-business leverancier van chemische producten voor verdere verwerking binnen de industrie. Het is een groeiend en dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door innovatie en verder in product- en procesontwikkeling is dan haar concurrenten.
Functiebeschrijving
Op het laboratorium van een productiegerichte onderneming zoeken we een laborant. In deze functie?ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse laboratoriumanalyses op grondstoffen, tussen-?en eindproducten.De gebruikte analyses zijn oa:GC natchemische testen viscositeit joodgetal kjeldahl titraties destillaties etc. De analist wordt geacht de verkregen resultaten in te voeren in het LIMS systeem en afwijkingen te analyseren en rapporteren. Je rapporteert aan de 1e analist en werkt veel samen met collega's van de productieafdeling ivm monstername en afkeur/goedkeur van productiebatches. Je zal voor deze functie in een 2-ploegendienst werken. In deze 2-ploegendienst werk je?de ene week van 6:00 tot 14:00 uur, de andere week van 14:00 tot 22:00 uur. In het weekend wordt niet gewerkt. Vanwege het werken in een 2-ploegenrooster zal je een extra toeslag op je salaris ontvangen.Het betreft een fulltime functie?voor in eerste instantie 3-6 maanden. Aansluitend wordt bepaald of je in aanmerking komt voor een verlenging bij gebleken geschiktheid en mogelijkheden.
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we kandidaten met:afgeronde HLO, of MLO niveau 4 opleiding richting chemie (of vergelijkbaar)werkervaring op een chemisch lab is een prekritisch en communicatief sterkin bezit van eigen vervoer (tenzij woonachtig in de regio of bv Almere of Lelystad)?en bereidheid om in een 2-ploegendienst te werkenbetrokken en gemotiveerd
Arbeidsvoorwaarden
Dienstverband: Vast Salarisindicatie: Van Euro 1700 tot Euro 2700 per maand Werktijden: fulltime
Leuke functie voor een gemotiveerde chemisch laborant in de chemische industrie (3-6 maanden, 2-ploegen).LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, produkt ontwikkeling, laboratoriumco?rdinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant ? analist ? quality Assurance officer ? laboratoria manager ? R&D medewerker ? applicatie specialist ? organisch/ synthetisch technician ? science / wetenschappelijk medewerker ? technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie ? life science ? moleculair biologie ? analytische chemie ? petro chemie ? microbiologie ? biotechnologisch ? scheikunde ? organische chemie ? synthese ? voedingmiddelen ? farmacie ? petrochemie ? milieu chemie ? scientific sales ? geur en smaakstoffen ? klinisch/medische chemie ? medical devices ? food & nutrician
Interesse
Interesse, klik hier om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 97 50 of een CV per e-mail toesturen naar .Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: LabResource
Tel nr: (+31) 020-4069750
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506697

Deel deze advertentie met:
|