Afstudeerstage Bedrijfskunde op het gebied zonnecollectieve…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Nuon
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
37 x
snelcode info
2510898

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Studeer jij Technische Bedrijfskunde?


Nuon is een energieonderneming die met 6.000 medewerkers ruim 2,3 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal. Nuon is onderdeel van Vattenfall.
Vattenfall is de vijfde elektriciteitsproducent en de grootste warmteleverancier van Europa. De onderneming is momenteel actief in Denemarken, Finland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Zweden. De activiteiten van Vattenfall strekken zich uit over de gehele waardeketen van elektriciteitopwekking, transport, distributie en verkoop.
De energiemarkt ontwikkelt zich razendsnel. En Nuon ontwikkelt mee. Ook voor studenten houdt dit in dat er kansen zijn; interessante stages en afstudeeropdrachten worden met regelmaat aangeboden. Spreekt dit jou aan en ben je bovendien gedreven, leergierig en enthousiast? Dan is een stage of afstudeeropdracht bij Nuon echt iets voor jou!
Voor jou een kans om kennis te maken met een veelzijdige werkgever die echt in je ge?nteresseerd is. Voor ons een kans om talent in huis te halen.


Wat houdt de opdracht in?

Je doet onderzoek naar de mogelijkheden voor het opzetten van burgerinitiatieven die zonnepanelen op hun dak willen laten installeren, zogenoemde zonnecollectieven. Wat is de wet- en regelgeving, wat zijn de belemmeringen in het opzetten van deze initiatieven en wat kan Nuon doen om deze initiatieven te faciliteren.
Wat vragen we van je?

?Universitaire opleiding in de richting Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar
Analytisch
CommunicatiefWat bieden we je?

Nuon biedt je een stagevergoeding van ?500,- per maand op fulltime basis en -indien nodig- een reiskostenvergoeding. Daarnaast ben je als stagiair of afstudeerder automatisch lid van het stagenetwerk Voltage, waarbij we eens per kwartaal een leuke activiteit organiseren voor alle stagiairs bij Nuon om ervaringen uit te wisselen.


Meer informatie?

Mirjam van Dijk
Coordinator Technical Graduate Recruitment
06 1585 6774 of stuur je sollicitatie in.


Opties:
- Functiegroep: advies/staf/beleid

Adverteerder: Nuon
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507478

Deel deze advertentie met:
|