Technisch Specialist FTTH / HFC regio Ermelo

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
36 x
snelcode info
2519581

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Als Technisch Specilist werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor het analyseren van storingen (incidenten) van het HFC en FttH netwerk, maak je onderdeel uit van de design board(s) van opdrachtgever(s), ben je het technisch geweten van het programma van eisen voor het bouwen van HFC en FttH netwerken. Daarnaast schrijf je adviezen voor het oplossen van problems, onderhoudsplannen ; vanuit bedrijfseconomisch en kwalitatief oogpunt zorg je voor continue optimalisatie en verbetering van het netwerk
Je stuurt als opdrachtgever de projectleider aan voor de instandhouding van netwerken en bent verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit in termen van beschikbaarheid van het netwerk. Je rapporteert aan de Manager Beheer en Onderhoud van de Business Unit. Je overlegt regelmatig met opdrachtgevers, collega projectleiders, engineers, uitvoerders en onderaannemers. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, service providers, gemeenten, woningbouwverenigingen, landlords of Verenigingen van Eigenaren.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507966

Deel deze advertentie met:
|