Lead Consultant MS Dynamics CRM-Zuid Holland-Uitstekend Sal…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
Nigel Frank International
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
+ 44 191 230 1883
gezien
24 x
snelcode info
2526413

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Lead Consultant MS Dynamics CRM-Zuid Holland-Uitstekend Salaris

Voor mijn klant, een certified Microsoft Partner die meerdere IT services aanbiedt ben ik per direct op zoek naar een ervaren functioneel Microsoft Dynamics CRM Lead Consultant die zelfstandig volledige implementaties bij klanten kan uitvoeren.

Deze succesvolle Microsoft Partner is groeiende en zoekt naar een consultant die ervaring met zich meebrengt en naast de implementaties het bedrijf ondersteund in deze groei op MS Dynamics CRM vlak.

Je zult als Functioneel Microsoft Dynamics CRM consultant de inrichtingsstrategie van het systeem bepalen.

Je begrijpt bedrijfsprocessen en vertaald deze naar de Dynamics CRM oplossing. Je hebt kennis en ervaring in dit proces en kan de klant ondersteunen, adviseren en je begeleid de klant naar het gewenste eindresultaat.

Van pre-sales tot training zul je veelal zelfstandig, dus met veel verantwoording, aan de slag kunnen en je zult direct een zeer belangrijke rol binnen het bedrijf vervullen, om de groei van het bedrijf te ondersteunen.

Wat wordt er van de Functioneel Consultant Dynamics CRM verwacht:

. HBO denk- en werk niveau
. Aantoonbare ervaring met MS Dynamics CRM implementaties
. Communicatief vaardig
. Microsoft Dynamics CRM certificeringen zijn een pre

Wat wordt de Senior Functioneel Consultant Dynamics CRM geboden:

. Uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring
. Auto van de zaak
. Laptop
. Mobiele telefoon
. Pensioen
. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
. Studieregeling
. De laatste certificeringen
. Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Dit is een uitstekende kans om voor een succesvolle en sterk groeiende organisatie te werken. Je word direct een belangrijke speler op deze afdeling en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid om de groei en het succes van het bedrijf te bevorderen. Verder biedt deze functie een fantastisch salaris met uitstekende voorwaarden!

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS Gold Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij opzoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar

Consultant / Consultancy / Functioneel / Functional / Microsoft / Medior / Senior / Implementatie / Microsoft Dynamics CRM / IT / Medior / Senior / CRM/ MS CRM / Dynamics / CRM 4.0 / CRM 2011 / Commercieel / Verkoop / Relaties / Zuid Holland / Noord Holland / Utrecht / Den Haag / Zoetermeer / Rotterdam / Gouda / Leiden / Amsterdam / Dordrecht / Gorinchem

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Nigel Frank International
Tel nr: (+31) + 44 191 230 1883
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508205

Deel deze advertentie met:
|