.NET Developer - Wordt gecertificeerd Dynamics CRM develope…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
Nigel Frank International
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
+ 44 191 230 1883
gezien
18 x
snelcode info
2526415

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

.NET Developer - Groei door tot Technisch CRM Consultant! - Randstad

Voor mijn klant, een jong, fris en dynamisch bedrijf opgebouwd door zeer ervaren professionals ben ik per direct op zoek naar een enthousiaste .NET Developer met passie voor ontwikkelen en de ambitie om door te groeien naar Technisch Consultant Microsoft Dynamics CRM.

Bij dit bedrijf zul je volop de kans krijgen om door te groeien en veel bij te leren door mee te lopen met uiterst ervaren professionals bij Microsoft Dynamics CRM projecten. Je zult volledig richting het Dynamics CRM pakket worden opgeleid en certificeringen worden uiteraard aangeboden!

Je bent als .NET Developer bij dit bedrijf verantwoordelijk voor het bouwen van oplossingen voor klanten in het .NET framework. Vaak zal dit in detachering vorm zijn. Je bent bekend met C#, , Web Services etc. en vind reizen binnen het land geen probleem.

Je hecht als .NET Developer veel waarde aan de nieuwste ontwikkelingen en houd jezelf graag up-to-date met de laatste technieken.

Wat wordt er van de .NET Developer verwacht:

. Kennis van C#.NET
. Kennis van SQL Server
. Duidelijk in de communicatie
. Gemotiveerd om richting het Dynamics CRM pakket te worden opgeleid

Wat wordt de .NET Developer geboden:

. Uitstekend salaris, sterk afhankelijk van ervaring
. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
. Certificeringen
. Volop training- en opleidingsmogelijkheden
. Uitdagende projecten door het gehele land
. Hulp van top professionals op Dynamics CRM vlak

Dit is een uitstekend kans om voor een succesvolle en groeiende organisatie te werken. Bovendien wordt er een stimulerende werkomgeving geboden met oog voor je performance en persoonlijke ontwikkeling. Carri?re progressie is gemakkelijk haalbaar voor de juiste kandidaat. Deze functie biedt een fantastisch salaris met uitstekende voorwaarden!

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met alle MS Gold Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij opzoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruiken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar

.NET / Developer / ontwikkelaar / programmeur / / Visualstudio / / C# / Nederland / Microsoft Dynamics CRM / Noord Holland / Zuid Holland / Flevoland / Utrecht / Haarlem / Amsterdam / Utrecht / Amersfoort / Almere / Almere Stad / Purmerend / Huizen / Harderwijk / Apeldoorn / Leusden / Soest / Zwolle / Veenendaal / Wageningen / Ede / Deventer / Arnhem / Lelystad /

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Nigel Frank International
Tel nr: (+31) + 44 191 230 1883
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508207

Deel deze advertentie met:
|