Consultant W&S regio Wassenaar

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
Vertrouwelijk
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
2532130

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

FinanceFactor (Wassenaar) helpt bedrijven en organisaties effectiever te werken door het vinden & binden van betere financieel-administratieve professionals, het beoordelen en ontwikkelen van hun competenties, en het adviseren van het management. Vinden, volgen en verbinden staan centraal in de aanpak van FinanceFactor. Ons netwerk groeit iedere dag doordat wij de kandidaten die we plaatsen blijven volgen. Een plaatsing is voor ons niet het einde van het traject, we denken mee over de volgende stap en kijken ook naar de lange termijn. We willen zeker zijn dat de kandidaat tevreden is over zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling, en we houden continu een vinger aan de pols. Kandidaten, bedrijven en organisaties kunnen tevens een beroep op ons doen voor HR advies, assessments en coaching. ??CONSULTANT W&S M/V
Wassenaar - 0,8 of 1,0 fte??Wat verwachten we van je?
Als consultant bij FinanceFactor ga jij je primair bezighouden met de invulling van recruitment opdrachten voor bestaande en nieuwe klanten. FinanceFactor biedt op het gebied van werving en selectie een dienstenpakket dat aanspreekt op kwaliteit ?n op prijs/prestatie. Je richt je specifiek op financieel professionals die op interim basis via FinanceFactor geplaatst worden. Daarnaast benader je vanuit het netwerk nieuwe prospects en klanten, en beheer je de relatie met bestaande opdrachtgevers. Doordat je de kandidaten tevens begeleidt in hun loopbaan, vul je een brede rol in: voor opdrachtgevers treed je op als relatiebeheerder, voor kandidaten als recruiter, voor beiden als adviseur en consultant. Gemiddeld heb je zo'n 10 -15 actieve contracten gelijktijdig onderhanden. Je bezoekt bedrijven waar professionals uit jouw 'pool' geplaatst zijn ongeveer 1x per 6 weken. Voor deze functie is werkervaring in de arbeidsbemiddeling (uitzendbureau, detachering etc.) een voordeel. Succes behaal je door professionals te laten acteren op uitdagende projecten en carri?re-perspectieven en door jouw opdrachtgevers te voorzien van passende oplossingen.

Wie ben je als persoon?
Je bent HBO of WO opgeleid en kunt op niveau extern en intern communiceren. Jouw achtergrond is bij voorkeur recruitment, arbeidsbemiddeling of eventueel HR. Maar ook commercieel of communicatie kan, mits relevante ervaring in W&S of detachering. Je bent een consci?ntieuze professional, vindt het leuk actief te zijn in een klein, maar ambitieus bureau en wilt een bijdrage leveren aan verdere groei. Je hebt affiniteit met het begeleiden van professionals in hun loopbaan en professionele ontwikkeling. Ervaring met de finance sector is geen must, maar wel een pre.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij FinanceFactor krijg je alle mogelijkheden je te ontplooien en door te groeien. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je direct een uitgebreid trainingsprogramma aangeboden. Binnen dit programma komen onder andere aan bod: interviewtechnieken, sales trainingen en social media. Daarbij krijg je een prima salaris en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Bovendien zijn er op korte termijn diverse doorgroeimogelijkheden.

Meer weten?
Kijk ook op of neem contact op met Albert Allmers, algemeen directeur FinanceFactor, op telefoonnummer 06-21211750 of 070-5123010.

Solliciteren
Je sollicitatie met CV is welkom bij:
BAPAS Recruitment.

Klik HIER om direct te solliciteren.

BAPAS - Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie ondersteunt FinanceFactor . op het gebied van werving en selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: recruitment - recruiter - "werving en selectie' - "werving & selectie' - "HR services' - arbeidsbemiddeling - intermediair - intercedent - "HR consultant' - "HR consultancy' - accountmanager - relatiebeheer - "account manager' - salesmanager - "sales manager' - consultancy - "executive search' - "executive recruitment'Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Asito
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508449

Deel deze advertentie met:
|