MS Sharepoint Consultant / Amersfoort / 3000 - 4000 P/M re…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Nigel Frank International
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
+ 44 191 230 1883
gezien
20 x
snelcode info
2534755

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

MS Sharepoint Consultant / Amersfoort / 3000 - 4000 P/M

Voor mijn klant, een Microsoft Gold Partner, midden in het land, ben ik op zoek naar een enthousiaste MS Sharepoint Consultant.

Dit bedrijf biedt onder andere Microsoft Sharepoint en Dynamics CRM oplossingen aan en je zult hier in een ervaren team worden verwelkomd om als consultant klanten te adviseren in de toepassing van MS Sharepoint. Er heerst een informele sfeer binnen het kantoor en je opdrachten zijn zeer divers, zowel in verschillende branches als in grootte van de projecten.

Als MS Sharepoint Consultant bedenk je samen met de key-users oplossingen om bedrijfsprocessen en procedures te stroomlijnen. Je brengt workflows, documenten en procedures uit verschillende systemen samen op een portal. Binnen deze Microsoft omgeving bouw je vervolgens verder aan de ultieme oplossing voor de klant.

Wat wordt er van de MS Sharepoint Consultant verwacht:

. HBO denk- en werk niveau
. Ervaring met Sharepoint processen
. Goed inzicht in bedrijfsprocessen
. Klantgericht en communicatief vaardig

Wat wordt de MS Sharepoint Consultant geboden:

. Uitstekend salaris afhankelijk van ervaring
. Bonusregeling
. Pensioenopbouw
. Collectieve ziektekostenverzekering
. Microsoft Certificeringen
. Volop doorgroeimogelijkheden
. Flexi-time

Dit is een uitstekende kans om voor een dynamische en ervaren organisatie te werken. Er wordt een stimulerende, informele werkomgeving geboden en je kunt volop doorgroeien, veel verdere kennis opdoen en de laatste Microsoft certificeringen behalen.

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruiken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar

Microsoft / Sharepoint / SP / MOSS / SharePoint / Consultant / Consultancy / Dynamics / Gold Partner / Medior / Senior / Consultant / Training / Functioneel / IT / Nederland / Dynamics / CRM 2011 / functional / Ervaren / Utrecht / Noord Holland / Gelderland / Flevoland / Utrecht / Nieuwegein / Woerden / Amersfoort / Apeldoorn / Den Haag / Gouda / Leiden / Hilversum / Zeist / Amsterdam / Almere / Amstelveen / Lelystad

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Nigel Frank International
Tel nr: (+31) + 44 191 230 1883
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508584

Deel deze advertentie met:
|