Ben jij sales driven en toe aan de volgende stap? regio Am…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Nuon
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
52 x
snelcode info
2537639

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sales Professional Zakelijke Markt
Voor de afdeling Sales Business to Business van Nuon Energy in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Sales Professional binnen het Acquisitie Team voor Medium Clients. Dit is een binnendienst functie.
Je werkt in teamverband en rapporteert aan de Teamleider van de afdeling.


Wat houdt de functie in?

Als Sales Professional Zakelijke Markt ben je verantwoordelijk voor het contracteren van nieuwe klanten. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan bouwondernemingen, industri?le klanten en vastgoedbeheerders. Je hebt telefonisch contact met verschillende procpects en je krijgt ruimte om met de marges te spelen om de deal rond te krijgen. Je zorgt dat je op de hoogte bent van de behoeftes van de klant door goed door te vragen. Met jouw kwaliteiten als Sales Professional weet je uiteindelijk de klant te adviseren en de deal rond te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het complete offerte-traject.
Je werkt met omzet targets en je krijgt richtlijnen mee met betrekking tot het aantal gespekken per dag. Daarnaast worden er ook teamtargets gesteld die wekelijks worden geevalueerd. Uiteraard staat er een leuke incentive tegenover het behalen van de targets. De training en begeleiding wordt gedaan door je teamleider. Je krijgt onder andere product-training en verschillende trainingen in salestechnieken


Wat vragen we van je?

Je bent resultaatgericht, pro-actief en je hebt een winnaarsmentaliteit. Je beschikt over uitstekende telefonische verkoopervaring, je bent verbaal sterk, hebt uitstekende onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht ?n charisma. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

MBO+ werk- en denk niveau.
Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen zakelijke telesales (koude acquisitie), en bent bewezen succesvolWat bieden we je?

Je ontvangt een mooi vast salaris en een uitstekende bonus regeling op basis van persoonlijke en team targets. Je bonus wordt per kwartaal uitgekeerd. Verder zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; 25 vakantiedagen, pensioenregeling, sport voorzieningen en reiskosten vergoeding. Daarnaast ligt ons kantoor aan de rand van Amsterdam en is het goed bereikbaar met zowel auto als openbaarvervoer.


Waar ga je werken?

De afdeling Sales Business to Business richt zich op de marketing en verkoop van energieproducten en diensten aan grootzakelijke bedrijven. Het sales team is verantwoordelijk voor de verkoop van elektriciteit, gas en aanverwante diensten aan nieuwe klanten. Het is een afdeling met jonge, energieke collega's die allemaal het zelfde doel nastreven, deals maken! Hoewel iedereen bezig is met zijn/haar eigen klanten is er genoeg ruimte voor samenwerking en kennisoverdracht. Alle successen worden gevierd en er is ruimte voor eigen initiatief. Kortom een team waarbinnen je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen.
Nuon is een energieonderneming die met 6.000 medewerkers ruim 2,3 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal. Nuon produceert en levert gas, elektriciteit, energiegerelateerde producten, warmte en koude en helpt haar klanten om het energieverbruik te beperken. Nuon is onderdeel van Vattenfall.


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Jasper Aagten, op tel nr 06-119 10 362.?Direct solliciteren kan via .


Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Nuon
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0340525

Deel deze advertentie met:
|