Meewerk/afstudeerstage IT & Communicatie regio Schiphol-Ri…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Nuon
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
45 x
snelcode info
2548717

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Meewerk/afstudeerstage IT & Communicatie


Opdracht

Je opdracht zal ondermeer zijn het opzetten van een communicatiestrategie voor IT. Dit gaat in eerste instantie om welke kanalen, voor welke onderwerpen gebruikt moeten worden voor de communicatie vanuit IT naar eindgebruikers (Nuon/Vattenfall medewerkers). Je zult de communicatiekanalen in kaart gaan brengen en onderzoeken over welke onderwerpen er wordt gecommuniceerd, zoals incidenten, projecten, etc (dit is deels al in kaart gebracht).
Na je onderzoek en het in kaart brengen van alle kanalen en gebruikers zal je een strategie opzetten die richting gaat geven aan de gewenste situatie. De strategie zal niet alleen de kanalen, de keuze voor de verschillende kanalen, de onderwerpen en rollen/verantwoordelijkheden weergeven, maar ook of er bijvoorbeeld richtlijnen zijn bij het gebruik van deze kanalen. Een uitdagende opdracht, op het snijvlak van communicatie en IT, waarbij je naast je opdracht ook wordt betrokken bij IT projectcommunicatie (projectmanagers adviseren en ondersteunen) om met alle facetten kennis te kunnen maken.


Waar ga je werken?

Je zult gaan werken in een klein Internationaal IT Communicatie team (3,5 FTE: Zweeds, Duits en Nederlands). Dit team is verantwoordelijk voor het verbeteren van de communicatie binnen IT en van IT naar de eindgebruikers, in zowel het verbeteren van lijncommunicatie (bijvoorbeeld communicatie vanuit de IT Service Desk) als de projectcommunicatie.
Je standplaats zal in eerste plaats Schiphol-Rijk en na de verhuizing zul je gaan werken vanuit Amsterdam ArenA (Afhankelijk van het aantal maanden).


Profiel

Je bent een pro-actieve, zelfstandige en leergierige student, die op zoek is naar een uitdaging en de verantwoordelijkheid voor een interessante opdracht. Beheersing van de Engelse taal is een vereiste, aangezien de strategie in het engels opgeleverd zal moeten worden en er voor het in kaart brengen van de situatie overleg nodig is met verschillende landen om alle benodigde informatie te verzamelen.

Nog studerende Hbo/Wo student (Communicatie/bedrijfskunde/informatiewetenschap of soortgelijke studie)
Kennis van en affiniteit met communicatie en IT
Je werkt graag op het snijvlak van IT en Communicatie
Je bent zelfstandig, pro-actief en sociaal (vooral zelfstandig is erg belangrijk)
Project management vaardigheden
Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels
Minimaal 4 maanden

Locatie: Schiphol-Rijk/Amsterdam


Meer informatie?

Voor specifieke informatie kun je contact opnemen met de afdeling Startersrecruitment, via; .


Arbeidsvoorwaarden

Nuon (Part of Vattenfall) investeert veel in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Binnen stages krijg je de mogelijkheid jouw talent te laten zien en mee te draaien in een internationale omgeving. Als student krijg je de ruimte Nuon te leren kennen en de kans je eigen netwerk te vergroten. Voltage, ons stagenetwerk, biedt verschillende activiteiten om zowel het bedrijf, de energiemarkt als je medestagiairs te leren kennen. Stage vergoeding: 500 euro.
Nuon is onderdeel van Vattenfall, een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. Nuon als onderdeel van Vattenfall levert niet alleen energie maar zorgt ook voor energieproductie. Elektriciteit wordt opgewekt door gebruik te maken van duurzame opwek (zon, wind, water), biomassa en fossiele brandstoffen (gas en kolen).


Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Nuon
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509145

Deel deze advertentie met:
|