Reliability Engineer Electrotechniek regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Nuon
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
36 x
snelcode info
2548718

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Breng jij de juiste balans in de prestaties, kosten en risico's van onze energiecentrales?
Voor de echte technische specialisten zijn er binnen Nuon mogelijkheden om als Reliability Engineer een belangrijke rol te spelen in de toekomstige onderhoudsstrategie van onze assets
Over deze vacature

De afdeling Asset Management Execution (AME) staat voor Reliability & Maintenance Engineering, Contractmanagement en Systeemsupport. De afdeling AME valt binnen de Vattenfall BD Production en levert haar diensten aan de energiecentrales van Operations Netherlands. Doel van deze afdeling is het bepalen van de juiste onderhoudsstrategie voor onze assets, met balans tussen risico's, kosten en performance.
Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Reliability Engineer Electrotechniek die deel gaat uitmaken van een groep van Reliability Engineers allemaal met hun eigen discipline. Voor deze functie ben je een echte specialist en geen generalist.
Wat houdt de functie in?
Als Reliability Engineer ben je verantwoordelijk voor het defini?ren, opstellen en implementeren van de juiste onderhoudsstrategie voor alle assets binnen Operations Netherlands. Je gebruikt hierbij ondermeer de RCM (Reliability Centered Maintenance) methodiek. Je speelt een leidende rol in het succesvol maken van asset management binnen onze organisatie en het overbrengen van kennis hiervan naar anderen. Je boekt concrete resultaten in kostenbesparingen zonder concessies te doen aan veiligheid en beschikbaarheid. Door jouw ervaring en senior kennis op het gebied van Elektrotechnische installaties ben je in staat om de technische toestand van de installatie te vertalen naar de juiste onderhoudsstrategie.
Je belangrijkste aandachtsgebied zijn de assets in Nederland (met name regio Amsterdam, Velsen en Utrecht), maar je zult vaak samenwerken met andere Reliability Engineers binnen Vattenfall.
Je belangrijkste dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

Opzetten en aanpassen van onderhoudsconcepten (RCM, FMECA)
Opzetten en aanpassen van het beleid met betrekking tot reserveonderdelen, wijzigingsprojecten en levensduurverlengings-projecten.
Uitvoeren van Cost Driver- en Performance Killer Analyses
Faciliterende rol binnen het proces van storingsanalyses, FME(C)A- en RCM-sessies
Je hebt een prominente inhoudelijke rol in de focus groepen
Je onderhoudt een internationaal netwerk om kennis met betrekking Reliability engineering te vergroten binnen Nuon.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding binnen de Elektrotechniek (Energietechniek)
Relevante ervaring als Maintenance Engineer of Relaibility Engineer en bij voorkeur bekend met RCM, RBI en HAZOP-methodiek
Je bent een echte specialist op het gebied van elektrotechnische installaties en begrijpt de technische werking, risico's en beheersmaatregelen van deze installaties in energiecentrales
Ervaring met het opstellen en uitdragen van onderhoudsstrategie?n
Ervaring met reliabililty studies binnen het vakgebeid
Ervaring met Life cycle management (LCM) van elektrotechnische installaties
Beschikt over realisatiekracht, analytisch vermogen en bent communicatief sterk
Goede beheersing (technisch) Duits en Engels
Je bent bereid om te werken over meerdere vestigingen van Operations NL.

Waar werk je?
De standplaats van deze functie is Utrecht of Amsterdam maar je zult veelvuldig werken door het hele land op de verschillende productielocaties.
Wat kunnen wij je bieden?
Nuon is een energieonderneming die met 6.000 medewerkers ruim 2,3 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal. Nuon produceert en levert gas, elektriciteit, energiegerelateerde producten, warmte en koude en helpt haar klanten om het energieverbruik te beperken. Nuon is onderdeel van Vattenfall.
Nuon biedt je een snel evoluerende werkomgeving en de kans om met grote inhoudelijke betrokkenheid te opereren. Bovendien lever je een bijdrage aan duurzame projecten met grote maatschappelijke ?n financi?le belangen.

Een internationaal bedrijf met doorgroeimogelijkheden binnen diverse vakgebieden en de vrijheid om je eigen loopbaan vorm te geven.
We kennen een goede secundair pakket, waaronder een collectieve ziektekosten verzekering; goede pensioen regeling; levensloop; winstdeling; reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
Nuon kent flexibele arbeidsvoorwaarden waarbij je onder andere je vakantiedagen kan aan- en verkopen

Meer informatie?
Neem contact op met Jasper Aagten, Recruiter +31 6 119 10 362 of solliciteer direct via de website. We kijken uit naar je sollicitatie!
?


Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Nuon
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0426619

Deel deze advertentie met:
|