Account Manager Noordwest-Nederland regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
Vertrouwelijk
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
17 x
snelcode info
2553064

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Myofunctional Research Co. Europe (Waalwijk) is een jonge, snelgroeiende organisatie, die zich bezig houdt met het ontwikkelen en vermarkten van een innovatief en breed assortiment producten op het gebied van dentale en orthodontie zorg. De vestiging in Nederland is onderdeel van de internationale MRC groep, de grondlegger van de myofunctionele orthodontie en tevens een ambitieuze en succesvolle producent van Myofunctionele-producten, met vestigingen in de VS, Australi? en de EU. In Nederland worden de producten rechtstreeks aan tandartsen, orthodontisten en logopedisten geleverd.

Ter uitbreiding en versterking van ons verkoopteam in de Randstad, zijn wij op zoek naar een enthousiaste ?
ACCOUNT MANAGER NOORDWEST-NEDERLAND
Fulltime??Als Account Manager ben je samen met het team verantwoordelijk voor de verkoop en promotie van de innovatieve producten van MRC in Nederland. Jouw werkgebied is Noord-Holland en het noordelijke deel van Zuid-Holland. De verkoop vindt plaats via het bezoeken van tandartsen, orthodontisten en logopedisten en het informeren en ondersteunen van deze professionals via presentaties, lectures en trainingen, zowel individueel als in groepen. Het accent ligt op het bezoeken van prospects, maar je weet ook bestaande relaties te beheren en verder te versterken. Je bent verantwoordelijk voor het geven van presentaties en het behalen van jouw verkoopdoelstellingen. Afhankelijk van je eigen productkennis kun je een beroep doen op specialisten van de organisatie. Voor de verkoop beschik je over uitstekende tools, alsmede ondersteuning door de verkoop binnendienst. Samen met een enthousiast en professioneel team bouw je mee aan de bekendheid in de doelgroep van de MRC solutions, de verkoop van de MRC producten en de groei van het bedrijf op de Nederlandse markt.

Herken je dit profiel?
De ideale Account Manager voor deze functie is een ondernemende en zelfstandige kandidaat met minimaal HBO denk- en werkniveau en relevante commerci?le ervaring in (bij voorkeur) de (ortho)dentale of medische markt. Je beheerst Nederlands en Engels prima in woord en geschrift en je werkt graag bij een bedrijf met een internationale achtergrond, informele werksfeer en korte lijnen. Je vindt het leuk anderen iets te leren en het presenteren gaat je gemakkelijk af. Je bent luistervaardig, in staat met zorgprofessionals mee te denken, hun vertrouwen te winnen en dit te matchen met jouw eigen doelen. Er wordt van je verwacht dat je in deze functie zelfstandig kansen signaleert en benut. Leervermogen en de wens je te verdiepen in het product is een duidelijke pre. Een 9 tot 5 mentaliteit is je vreemd en je woont in het noordwesten van het land.

MRC biedt
Een zelfstandige en uitdagende fulltime functie bij een jong en succesvol internationaal bedrijf, dat gerekend wordt tot de World Leaders in Innovative Dental Appliance Technology; een uniek en innovatief productenpakket; een positie met ruimte voor eigen idee?n, initiatief en verantwoordelijkheid; prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende toekomstperspectieven.

Solliciteren?
Meer weten over onze opdrachtgever en deze functie? Kijk ook op en op . Je motivatiebrief mag je richten aan mevr. C. van Ommeren, directeur Myofunctional Research Europe.

Klik HIER om direct te solliciteren.

BAPAS - Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie - ondersteunt Myoresearch Europe op het gebied van werving en selectie.

Acquisitie . deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: gezondheidszorg - orthodontie - tandheelkunde - artsenbezoeker - "consultative sales' - sales - verkoopbuitendienst - "verkoop buitendienst' - "consultative sales' - tandarts - orthodontist

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Vertrouwelijk
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509339

Deel deze advertentie met:
|