GEZONDE LUCHT VOOR UW VOGELS !!!

prijs
€ 199
datum plaatsing
08-10-14
conditie
nieuw
adverteerder
Healthy Air International
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0206756305
gezien
31 x
snelcode info
3257405

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Vogels > Parkieten en Papegaaien

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Soort: Papegaai
 ● Geslacht: Meerdere dieren

OMSCHRIJVING:
Het houden van vogels als huisdier is een populaire hobby in Nederland. Mooie parkieten en papegaaien maar natuurlijk ook kanaries en duiven zijn in veel huishoudens in Nederland terug te vinden. Helaas brengt het houden van vogels ook gezondheidsrisico’s met zich mee.
Vooral het fijnstof dat uit de veren van vogels ontstaat is berucht vanwege de heftige allergische reacties die het kan oproepen. Maar ook kunnen parkieten, kanaries en papegaaien ernstige ziektes zoals de papegaaienziekte verspreiden. Gelukkig kunt u zich met een luchtreiniger beschermen tegen ziektes en vogelstof verwijderen om  een vogelallergie tegen te gaan of te verminderen.

Door het kopen van een luchtreiniger kan een groot gedeelte van de gezondheidsrisico’s bij het houden van vogels voorkomen worden. Op deze pagina is te lezen hoe een luchtreiniger kan bijdragen aan het veiliger uitoefenen van uw hobby.


Specificaties

-  Model: ProAirTech ZX 7000

-  Reinigt oppervlakte tot maximaal: 70m² / 175m³

-  Kleur: Zilvergrijs

-  Voltage: AC 230V / 50Hz

-  5 standen: (zacht, laag, middel, hoog, automatisch)

-  Stroomverbruik: 28 – 57W

-  Ionen uitstoot: > 2 miljoen / cm ³

-  Ozon uitstoot: < 0,05 ppm

-  HEPAfilter zuivert:99.97% van de 0,3 micrometer deeltjes

-  Afmetingen (L X B X H): 343 x 255 x 610 mm

-  Gewicht: 6850 gram

-  Timer: instelbaar op 1,2 of 8 uur

-  Afstandsbediening

-  2 jaar garantie

Met ingebouwde ionisator
De ZX 7000 ionisator zorgt voor de productie van negatieve ionen voor het reinigen van de binnenlucht. De ionisator verrijkt de lucht met actieve zuurstof. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes,micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden op deze wijze zwaarder dan de lucht en vallen neer of worden uit de lucht gefilterd door de luchtreiniger.

Uitgerust met effectief 7 laags filtersysteem
De ZX 7000 luchtreiniger is één van de meest effectieve en geavanceerde luchtreinigers op de markt. Door middel van een 7 laags filtersysteem haalt de luchtreiniger 99.97% van de schadelijke deeltjes uit de lucht.

1. Voorfilter
2. Elektrostatisch filter (Plasma Dust Collector)
3. Plasma filter
4. Koolstoffilter
5. HEPA filter
6. Tio² filter  / fotokatalytisch filter
7. UV filter

Meerdere standen
De ZX 7000 luchtreiniger heeft vijf standen (zacht/laag/middel/hoog/automatisch). De lage stand gebruikt u voor een normale reiniging van de lucht en de hoge stand als u de lucht sneller wilt reinigen. Dankzij de afstandsbediening kunt u eenvoudig van stand wisselen wanneer dat nodig is.

Automatische stand en timerfunctie
De ZX 7000 luchtreiniger heeft een automatische stand. Door middel van een geur- en stofsensor past de luchtreiniger de werking automatisch aan. Dit maakt het apparaat zeer energiezuinig en verzekerd u altijd van schone en gezonde lucht. Met de timerfunctie schakelt de ZX 7000 automatisch uit na 1, 2 of 8 uur.

Bezoek onze website voor meer informatie

ADVERTEERDER:
Naam: Healthy Air International
Tel: 0652452502
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2867910/ko

Deel deze advertentie met:
|