Luchtreiniger verwijdert stof tegen stoflong !!

prijs
€ 199
datum plaatsing
18-09-14
conditie
nieuw
adverteerder
Healthy Air International
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0206756305
gezien
40 x
snelcode info
3598574

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Vogels > Duiven

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Geslacht: Geslacht onbekend

OMSCHRIJVING:
Het houden van vogels als huisdier is een populaire hobby in Nederland. Mooie parkieten en papegaaien maar natuurlijk ook kanaries en duiven zijn in veel huishoudens in Nederland terug te vinden. Helaas brengt het houden van vogels ook gezondheidsrisico’s met zich mee.
De meest voorkomende klachten onder vogelhouders zijn natuurlijk het complete scala aan allergische klachten die het vogelstof en de huidschilfers van vogels veroorzaken. Die klachten verschillen per mens, de ene heeft af en toe last van tranende ogen terwijl andere mensen de hele dag door lopen te hoesten en proesten.
Daarnaast zijn er verscheidene  specifieke gezondheidsproblemen die alleen voorkomen bij mensen die vogels houden. De duivenmelkerslong is hier een goed voorbeeld van: deze hele vervelende allergische reactie komt vooral voor bij duivenmelkers. Het longweefsel reageert bij deze aandoening op het contact met duivenstof. Vooral de ontlasting en de kropmelk van duiven is verantwoordelijk voor de duivenmelkerslong
Naast ‘onschuldige’ aandoeningen zoals de eerdergenoemde allergische klachten bij vogels zijn er ook ernstige ziektes die u kunt oplopen door teveel contact met door vogels verontreinigde lucht. Vooral de papegaaienziekte is onder vogelhouders erg gevreesd. Deze ziekte wordt veroorzaakt door een bacterie die vrijwel alle tamme vogels (maar ook wilde vogels) bij zich dragen.
Vogels die deze ziekte bij zich dragen hebben lang niet altijd symptomen. Toch kunnen deze vogels wel mensen besmetten. De symptomen van mensen die de papegaaienziekte hebben lopen uiteen van de symptomen die horen bij kleine verkoudheid tot de symptomen van een zware griep. De papegaaienziekte kan zelfs leiden tot een longontsteking of ontstoken hartspier.
Het kopen en plaatsen van een luchtreiniger in huizen of ruimtes waar zich ook vogels bevinden heeft zeker zin. Om andere gezondheidsrisico’s te vermijden is het kopen van een luchtreiniger zeker zinvol.  Vooral de ionisator, HEPA-filter en de UV-lamp in de luchtreinigers van ProAirTech zijn uitermate goed in het bestrijden van vogelfijnstof, bacteriën, en ziektekiemen die vogels verspreide
 

ADVERTEERDER:
Naam: Healthy Air International
Tel: 0652452502
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3074070/ko

Deel deze advertentie met:
|