Archiefvernietiging met 100% zekerheidencertificaat

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-01-15
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
4713086

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Overige Diensten en Vakmensen

OMSCHRIJVING:
Archiefvernietiging

Een goed en toegankelijk archief opzetten is een flinke klus voor de ondernemer. Eens in de zoveel tijd opschonen en vernietigen van delen binnen dit archief is misschien wel een nog grotere klus, waar we weinig tijd voor over hebben.

Het betrouwbaar uit handen geven van uw archiefstukken doet u niet zomaar. Dit kan alleen bij een bedrijf dat zekerheid garandeert met daarnaast een uitstekende (mobiele) service.

ASK Archiefvernietiging is zon bedrijf. Hier wordt gewerkt met mobiele vernietigingsapparatuur, waarbij u ook nog eens mobiel kunt pinnen bij de chauffeur. U spreekt af wanneer u de containers wilt laten legen en de chauffeur komt bij uw organisatie langs. Zorgt u ervoor dat de containers klaarstaan, dan regelt de chauffeur van ASK de rest.

Een voordeel van mobiele archiefvernietiging is dat u er allereerst op kunt vertrouwen en/of toezien dat uw stukken daadwerkelijk worden vernietigd. Daarnaast kunt u de geleegde containers direct weer gebruiken voor nieuw materiaal dat vanuit de opschoning ontstaat. 


Papiervernietiging

U kent het wel: overal in het kantoor wordt papier verzameld. Op een gegeven moment komt er een speciale bak voor alle vertrouwelijke stukken, maar ook bij het kopieerapparaat en bij het faxapparaat komt een speciale bak. Uiteindelijk wordt het weliswaar verzameld in een grotere container, maar het toekennen van een speciaal label is niet nodig. Door alle papier binnen uw organisatie te verzamelen komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Vanuit ASK Archiefvernietiging ontvangt u speciale rolcontainers waarin u alle papier verzamelt. Dit wordt op vooraf afgesproken tijdstippen bij u opgehaald. Ter plaatse wordt de inhoud van de container vernietigd met behulp van de mobiele vernietiger en u ontvangt een volledig lege container retour.

Dankzij deze mobiele service bent u verzekerd van betrouwbaarheid en een snelle afhandeling van zaken. Een factuur komt er al niet eens aan te pas; u kunt eenvoudigweg met PIN aan de chauffeur betalen. Bovendien ontvangt u ook nog eens 2,5 procent extra korting op de originele factuur. 


Harde schijf vernietiging 

Evenals complete ordners en archiefmappen met nietjes en paperclips er nog in, biedt ASK Archiefvernietiging de service om harde schijven te vernietigen. Ook dit gebeurt geheel mobiel. De chauffeur rijdt met de mobiele vernietiger voor de deur van uw organisatie en vernietigt ter plaatse dat wat u van tevoren met ASK heeft afgesproken. 

Opsturen van een harde schijf of het laten vernietigen ervan door een extern bedrijf dat de schijven komt ophalen biedt weinig betrouwbaarheid. Ter plaatse laten vernietigen biedt deze zekerheid wel degelijk!
Via een monitor kunt u vanuit uw eigen kantoor meekijken tijdens het proces en ziet u aldus met eigen ogen waar uw vertrouwelijke materiaal blijft. 

Na afloop van het gehele vernietigingsproces ontvangt u een officieel garantiecertificaat met alle gegevens erop genoteerd. Dit is nog eens een onderdeel van de uitgebreide service van ASK Archiefvernietiging, waar u vanuit zowel Nederland als België terecht kunt en wat gecertificeerd is door de NAID Europe.
 
 


EXTRA KENMERKEN:
 ‚óŹ Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg, Zwolle en Buitenland

ADVERTEERDER:
Naam: Expert
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3764569/ko

Hoog in Google met Linkbuilding-Expert

Deel deze advertentie met:
|