Faktumfactuur 30 dagen gratis uitproberen!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-04-15
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
10 x
snelcode info
5210619

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Computers en Software > Software > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Niet van toepassing
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Faktum factuur


Het ingenieus computerprogramma Faktumfactuur is ‘s werelds beste oplossing voor razendsnel een afrekening te maken die er ten eerste professioneel uitziet en die zeer eenvoudig te gebruiken is. Het computer programma is ideaal voor kleine bedrijven tot zeer middelgrote bedrijven die hun rekeningen willen uitschrijven aan klanten. Het doel is heel simpel en dat is dat je rekeningen kunt maken binnen de paar minuten. Je hoeft slechts de cijfers in te geven en het programma maakt er een kwitantie van. 

Voordelen Faktum Factuur

Als je het programma gaat gebruiken, heb je ineens ontzettend veel voordelen voor het bedrijf. Je bespaart jezelf hiermee ongelofelijk veel tijd mee uit en het programma is ontzettend gemakkelijk te gebruiken en te volgen. Omdat je professionele facturen gaat uitschrijven, krik je het imago van het bedrijf meteen op. Dankzij de facturen ga je de betalingen stipter ontvangen en je hebt alles onder controle wat betreft de eindafrekeningen. Je hebt geen Excel en Word meer nodig om de rekeningen te schrijven want alles gaat via het ingenieus programma. Dankzij het slim programma kun je het klantenbeheer eenvoudig bijhouden. Het beste voordeel dat je hiermee wint, is dat je gratis trainingen krijgt en video tutorials en je kunt snel aan de slag. 

Video tutorials en trainingen

Je kent waarschijnlijk de moeilijke handleidingen die moeilijk te volgen zijn en die vol staan met allerlei termen die de doorsnee mens niet kent. Omdat dit probleem zich vaak voordoet, heeft Faktum Factuur hier een oplossing voor gevonden. Elke functie in het computerprogramma wordt uitgelegd aan de hand van gemakkelijk te volgen video’s en deze worden dan gedemonstreerd. Je kunt jezelf in een redelijk tempo de functies aanleren en je bespaart je de moeite door het lezen van moeilijke handleidingen die overigens wel beschikbaar voor je zijn. Als je vervolgens iets vergeten bent, kun je de video’s zo vaak bekijken als je zelf wilt of je kunt de gemakkelijk geschreven handleiding erbij nemen. 

Waarom Faktum Factuur gebruiken voor al je eindrekeningen?

Als je het programma gaat gebruiken, gebruik je een programma dat zijn diensten al heeft bewezen. De firma heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van eindafrekeningen en betalingen. De software gaat al meer dan tien jaar mee en elk jaar wordt hij aar indien nodig verbeterd zodat het programma altijd up-to-date is. Hij is het meest gebruiksvriendelijk en is bovendien heel eenvoudig aan te leren. Op de website van Faktum Factuur schrijven een heleboel klanten hun rijkelijke ervaringen over de goede werking van Faktum Factuur. Ze worden letterlijk en figuurlijk op handen gedragen door hun klanten. Men geeft je de beste prijs-kwaliteit verhouding. 

 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Geschikt voor: Mac OSX, Windows 7, Windows XP en Windows Vista

ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4053960/ko

Deel deze advertentie met:
|