Boneco H680 Luchtbevochtiger - Luchtreiniger

prijs
€ 999
datum plaatsing
22-04-15
conditie
nieuw
adverteerder
Healthy Air International
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0206756305
gezien
26 x
snelcode info
5239152

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Witgoed en Electronica > Ventilatoren en Aircos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Model: Tafel- of Grondventilator

OMSCHRIJVING:

De Boneco H680 luchtreiniger en luchtbevochtiger is het nieuwe topmodel van 2015 van de Zwitserse fabrikant Boneco Deze combi  luchtreiniger en luchtbevochtiger zorgt voor schone zuivere gezonde lucht en houdt los daarvan ook de luchtvochtigheid in een ruimte op een van te voren vastgesteld peil. De Boneco H680 heeft daarvoor drie programma’s die uitgebreide instelmogelijkheden hebben. Het apparaat is geschikt voor ruimtes tot 120 m2. Hiermee is deze luchtreiniger uniek in zijn klasse. De Boneco H680 dankt zijn goede prestaties aan de bouwkwaliteit gecombineerd met Zwitsers vernuft. Alle Boneco luchtreinigers en luchtbevochtigers worden namelijk volgens de hoogste standaarden gefabriceerd. De Boneco H680 luchtreiniger is geschikt voor grote ruimtes waar het apparaat zowel de luchtvochtigheid als de luchtkwaliteit kan regelen. Schone en gezonde lucht in combinatie met een luchtvochtigheid van tussen de 50 en 60% zorgt voor een gezond binnenklimaat. Een gezond binnenklimaat is voor iedereen van groot belang. Een groep mensen die vooral baat hebben bij een optimale luchtkwaliteit en luchtvochtigheid zijn natuurlijk mensen met astma, hooikoorts en allergieën. Door de grote gebruikersvriendelijkheid van de Boneco H680 is het regelen van de luchtkwaliteit in grotere ruimtes voor iedereen erg gemakkelijk. Zo haalt de luchtreiniger pollen, bacteriën, huisstofmijt en andere kwalijke stoffen uit de lucht. En daarnaast wordt er door middel van een grote watertank (10 liter) ook nog eens vochtige lucht de ruimte ingebracht.

De programma’s van de Boneco H680

De Boneco H680 kent drie programma’s. Deze zijn gemakkelijk instelbaar. De volgende programma’s kunnen automatisch worden uitgevoerd:

 ● Sleep – deze stand is geschikt voor stille ruimtes zoals bijvoorbeeld de slaapkamer. De ventilator draait op stand 1 en de luchtvochtigheid wordt op 45% gehouden.
 ● Baby – op deze stand draait de ventilator afhankelijk van de vervuiling tussen de 1 en 4. De luchtvochtigheid wordt op 60% gehouden.
 ● Auto – Deze stand is geschikt voor bijvoorbeeld de woonkamer of een kantoor. De ventilator draait afhankelijk van de vervuiling op een van de zeven standen. De luchtvochtigheid wordt ingesteld op 50%.


NB. als u de H680 wil kopen voor gebruik in uw babykamer dan is het goed om te weten dat het baby-programma geen invloed heeft op de babyfoon. De H680 van Boneco kent verder een aantal handige mogelijkheden. Zo is er het uitgebreide display waarop u precies kunt aflezen hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid in bepaalde ruimtes. Ook kunt u op het scherm aflezen hoe de staat van filters, de Silver Stick en het waterreservoir is. Mochten deze aan vervanging toe zijn dan kunt u deze gemakkelijk vervangen.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Snelheden: 7
 ● Geschikt voor ruimtes tot ( in m2): 120
 ● Functies: Ventileren
 ● Eigenschappen: Afstandsbediening, Energieklasse A of zuiniger en Timer

ADVERTEERDER:
Naam: Healthy Air International
Tel: 0652452502
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4068246/ko

Deel deze advertentie met:
|