Winix U300 PLASMAWAVE HEPA LUCHTREINIGER

prijs
€ 239
datum plaatsing
11-05-15
conditie
nieuw
adverteerder
Healthy Air International
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0206756305
gezien
26 x
snelcode info
5329366

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Witgoed en Electronica > Ventilatoren en Aircos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Model: Tafel- of Grondventilator

OMSCHRIJVING:

De WINIX U300 is een gepatenteerde plasmawave HEPA luchtreiniger met grote filters. De WINIX U300 is de meest verkochte luchtreiniger in de Amerika. Daar is het apparaat zo populair omdat het energiezuinig, stil en AHAM en ECARF gecertificeerd is. Dit betekent dat de WiNIX U300 aan de hoogste eisen voor luchtreiniging voldoet.

De U300 reinigt de lucht in uw huis of kantoor geheel ozonvrij en automatisch. Verder gebruikt de luchtreiniger 5 geavanceerde luchtreinigingstechnologieën.

Deze vijf technieken worden gecombineerd ingezet en zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van fijnstof, pollen, huidschilfers van huisdieren, schimmelsporen, bacteriën, virussen, huisstofmijten, chemicaliën en nare geuren zoals dierenlucht, rooklucht en kooklucht.

De mogelijkheden van de WINIX U300

De WINIX U300 plasmawave HEPA luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 66 vierkante meter of 165 kubieke meter. Hierdoor is het een ideale luchtreiniger voor het reinigen van de lucht in uw huiskamer of slaapkamer. Maar ook voor luchtreiniging in kantoren of wachtruimtes is de WINIX U300 zeer geschikt.

De U300 biedt naast een automatische stand ook 4 standen die u handmatig of met de afstandsbediening kunt bedienen. De laagste quiet-stand is geschikt voor ruimtes waar het stil behoort te zijn. Denk hierbij aan de slaapkamer, studeerkamer of kinderkamer. De hoogste turbo-stand is uiterst geschikt als u ruimtes met zwaar verontreinigde lucht snel wil reinigen.

Automatische luchtreiniging

Naast de handmatig in te stellen standen voor het reinigen van de lucht biedt de WINIX U300 ook een automatische stand. Door het instellen van deze stand zorgt u ervoor dat de WINIX U300 op basis van een geur, stof, gas en lichtsensor die in de luchtreiniger zijn ingebouwd automatisch de juiste stand gebruikt.

Bent u aan het koken, verliezen uw huisdieren veel haar en huidschilvers, of heeft u last van (fijn) stof of wordt er fors gerookt? Dan zal de luchtreiniger automatisch op een hogere stand gaan. Is de lucht weer schoon? Dan wordt de zeer stille fluisterstand ingeschakeld. Door de automatische stand te gebruiken bent u altijd verzekerd van schone lucht.

Laag energieverbruik

Op de laagste stand verbruikt de WINIX U300 slechts 4 watt. Hiermee is de luchtreiniger een van de zuinigste in de klasse die geschikt is voor huiskamers of kantoren. Ook op hogere standen verbruikt de WINIX U300 minder stroom dan andere luchtreinigers.

Vijfvoudige Filtertechniek in de WINIX U300

 ● Voorfilter
Het voorfilter heeft een Cleancel antibacteriele coating is uitwasbaar en filtert grote stofdeeltjes, haren en pluizen uit de lucht en beschermt zodoende het HEPA en koolstoffilter tegen grove vervuiling en optimaliseert zo de functionaliteit.
 ● WINIX Cleancel
De Winix Cleancel technologie zorgt ervoor dat vervelende luchtjes geen kans krijgen. Alle filters zijn namelijk voorbehandeld met een unieke gepatenteerde WINIX Cleancel antibacteriële coating die voorkomt dat geur-veroorzakende micro-organismen zich kunnen ontwikkelen.
 ● HEPA filter
Het HEPA (High Efficiency Particulate Air) filter houdt stofdeeltjes tegen van een diameter van 0,3 micrometer (één duizendste millimeter), met een effectiviteit van 99,97% of meer. Hiermee worden de meest lastig te filteren fijnstof en andere lastige stofdeeltjes en bacteriën uit de lucht gefilterd. Het HEPA filter is tevens Cleancel antibacterieel behandeld.
 ● Koolstoffilter
Het actieve koolstoffilter is Cleancel antibacterieel behandeld en heeft een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel en kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden en effectief te filteren tegen vluchtige organische stoffen en onaangename luchtjes zoals dierenluchtjes, kooklucht en sigarettenrook.
 ● Plasmawave ionisatie
De plasmawave ionisator zuivert de lucht door middel van positieve en negatieve ionen. Positieve en negatieve ionen worden in de ruimte verspreid door de ionisator zodat verontreinigingen als fijnstof, pollen, bacteriën, virussen, sigarettenrook, huisstofmijten, huidschilfers van mensen en huisdieren, allergenen en schimmels snel en doeltreffend in de lucht onschadelijk worden gemaakt.


Wilt u een AHAM / CADR gecertificeerde luchtreiniger kopen die de zwaarste testen moeiteloos heeft doorstaan vanwege een allergie zoals hooikoorts of om schone lucht te krijgen in verband met longaandoeningen zoals COPD of astma? Of om nare geuren zoals kooklucht, rooklucht of dierenlucht te verwijderen? Koop dan nu de WINIX U300 plasmawave HEPA luchtreiniger en adem gezonde schone zuivere lucht in uw huis of kantoor.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Snelheden: 4
 ● Geschikt voor ruimtes tot ( in m2): 66
 ● Functies: Ventileren
 ● Eigenschappen: Afstandsbediening, Energieklasse A of zuiniger en Timer

ADVERTEERDER:
Naam: Healthy Air International
Tel: 0652452502
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4116567/ko

Deel deze advertentie met:
|