Te Koop een Addo Stuur Boek voor € 7,00.

prijs
€ 7
datum plaatsing
29-10-16
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
15 x
snelcode info
6182181

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp voor Senioren voor de prijs van € 7,00.

Windows XP voor senioren is hét beginnersboek voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil. Met dit boek leert u stap voor stap werken met het besturingssysteem Windows XP en de meegeleverde programma's WordPad, Outlook Express, Internet Explorer en Paint. Wat leert u met Windows XP voor senioren? - Zelfstandig en met plezier de computer gebruiken - Brieven en notities schrijven op de computer - Berichten per e-mail versturen en ontvangen - Het wereldwijde internet verkennen - Uw computer naar eigen wens instellen. Waarom is dit boek geschikt voor senioren? - De lezers leren in hun eigen tempo. - Het is gebaseerd op praktijkervaringen. - Is gericht op het opdoen van praktische vaardigheden. - Geeft duidelijke achtergrondinformatie. - Het bevat een handig naslagedeelte. - Bevat een zeer uitgebreide index. Geschikt voor: Windows XP Internet Explorer 7 en 8 Outlook Express 6

Recensie(s)


Mensen die op latere leeftijd met een computer beginnen, gebruiken hier graag een boek als uitleg bij. De auteur Addo Stuur, bekend van computerboeken voor kinderen en senioren, schreef dit boek volgens de stap voor stap methode. Op nieuwe computers is vaak het allernieuwste besturingssysteem Windows XP geinstalleerd en dit systeem wordt uitgebreid en duidelijk uitgelegd. Door het systeem uit te leggen wordt geleerd de computer te gebruiken, brieven te schrijven, e-mail berichten te versturen en het internet te gebruiken. Het boek kan zelfstandig doorgewerkt worden. Met de doelgroep is goed rekening gehouden door de grote letters en duidelijke uitleg, terwijl de auteur tevens de senioren heeft gerespecteerd door mensen op hun eigen niveau aan te spreken en niet als onwetende kinderen. Een aanrader.

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 7,00. Dus eerst € 7,00 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 7,00 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|