Te Koop een Addo Stuur Boek Videobewerking.

prijs
€ 8,49
datum plaatsing
16-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
19 x
snelcode info
6208269

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Digitale Videobewerking met Pinnacle Studio 8 voor de prijs van € 8,49.

Wat leert u met dit boek?

- Uw video binnenhalen van uw camera

- Foto's en stilstaande beelden importeren

- Scènes selecteert en monteren

- Werken met het storyboard

- Overgangseffecten gebruiken

- Effecten en titels toevoegen

- Stem en geluid mixen

- Een videofilm op band, cd of DVD zetten

In dit handboek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u digitale video's kunt bewerken op uw computer met het populaire videopakket Pinnacle Studio 8. Het proces begint met het binnenhalen van uw video vanaf de digitale camera of cd-rom. Daarna volgt de fase van samenstellen van de videofilm door scènes te selecteren en monteren op het storyboard. Tussen deze scènes kunt u allerlei overgangseffecten plaatsen. Daarna voegt u muziek, geluid of stemmen toevoegen en voorziet uw film van titels. Tenslotte legt u uw videofilm vast op videoband, cd of DVD. Bij het maken van een DVD kunt u zelf menu's samenstellen voor interactieve video's. Op de cd-rom staan videobestanden om mee te oefenen. In dit boek wordt ook informatie gegeven over de techniek van het filmen, camera's en geluid.

Op de cd-rom bij dit boek staan videofragmenten waarmee u kunt oefenen.

Digitale videobewerking

- Video's importeren

- Scènes monteren

- Overgangseffecten gebruiken

- Titels toevoegen

- Stem en geluid mixen

- Uw videofilm vastleggen op band, cd of DVD

LET OP: U heeft Pinnacle Studio 8 nodig om met dit boek te kunnen werken!

In dit boek leest u hoe u met Pinnacle Studio 8 uw video's op creatieve wijze kunt bewerken. Heeft u dit programma nog niet, dan kunt u dit programma kopen in de computershop of bij de fotovakhandel. Er zijn verschillende soorten pakketten te kopen met Pinnacle Studio 8. Sommige bevatten een firewire (IEE 1394) insteekkaart voor uw computer waarop u uw digitale camera kunt aansluiten. Andere bevatten een insteekkaart waarop u ook analoge videocamera's of videorecorders kunt aansluiten. Digitale videobewerking is een technisch samenspel van videocamera, computer, software. Mocht u problemen ondervinden met het programma, dan kunt u gebruikmaken van de uitgebreide supportafdeling van Pinnacle.

Recensie(s)


De video-camera/computergebruiker kan beelden binnenhalen vanaf de digitale camera. Voor de beschreven videobewerking is het programma “Pinnacle Studio 8” nodig. Het installeren van de software is helder beschreven. Dit boek geeft een volledig beeld van de mogelijkheden om een videoproductie te maken, om die uiteindelijk bijvoorbeeld op cd of VHS-band te zetten. Ook producties voor op internet komen aan bod. De bijgeleverde cd-rom geeft de gebruiker het oefenmateriaal dat nodig is voor het volgen van de werkbeschrijvingen in deze uitgave. Na het bekijken van beelden, scenes selecteren en een ruwe indeling maken in een storybord kan het echte werk beginnen. Onderwerpen als monteren, effecten, titels, geluid komen helder aan bod: meer plaatjes dan teksten. Ook de mogelijkheden van de videocamera's worden beschreven. Dit boek van formaat is met name bedoeld voor de beginnende computergebruiker: makkelijk leesbare grote letter en voorzien van heldere stap-voor-stap beschrijvingen, geillustreerd met veel, maar vooral duidelijke, schermafbeeldingen. Voorzien van index.

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 8,49. Dus eerst € 8,49 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 8,49 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|