Sapientia Juridische Opleidingen

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
07-04-16
adverteerder
Sk58
type
aangeboden
adverteert sinds
24-10-2012
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
7 x
snelcode info
7169800
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Cursussen en Workshops

OMSCHRIJVING:

Sapientia Juridische Opleidingen is een opleidingsinstelling dat zich richt op het verzorgen van cursussen aan juridische professionals. Het doel van Sapientia Juridische Opleidingen is het aanbieden van praktische en betaalbare cursussen, waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit.

Wij organiseren cursussen op diverse rechtsgebieden en hechten er veel waarde aan dat de onderwerpen van de cursussen relevant en actueel zijn voor de praktijkuitoefening van onze cursisten.
Onze docenten worden met zorg geselecteerd op basis van hun ervaring en kwaliteiten. Wij hebben een nauwe samenwerking met de docenten en besluiten samen de specifieke cursusonderwerpen. Op die manier kunnen wij optimaal rekening houden met de voorkeuren van onze cursisten.

 

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onze website! Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij via de mail voor u bereikbaar!

 

E-mail: info@sapientia-jo .nl

Website: www. sapientia-jo .nl


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg, Zwolle en Buitenland
 ● Type: Werk of Loopbaan
 ● Service: Behaal erkend diploma

ADVERTEERDER:
Naam: Sk58

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Deel deze advertentie met:
|