ARBO EN-1335 bureaustoel

prijs
€ 446,49
datum plaatsing
09-01-17
conditie
nieuw
adverteerder
Dutchfurn
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0756149738
gezien
2 x
snelcode info
7390395

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Bureaus en Bureaustoelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Type: Bureaustoel

OMSCHRIJVING:
ARBO EN-1335 bureaustoel

Maaktu lange dagen achter uw bureau of computer? Dan liggen nek- of rugklachten dooreen verkeerde werkhouding op de loer. Een goede ergonomische bureaustoelvoorkomt een hoop problemen. De ARBO bureaustoel voldoet aan de Europese Normen heeft alle kenmerken voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding dooroptimale verstelmogelijkheden. Voor iedere lichaamslengte en werkhouding isdeze bureaustoel dus optimaal instelbaar. De gebruikte materialen zijn uiterstduurzaam wat maakt dat u ook met intensief gebruik lang plezier zult hebben vandeze ergonomische bureaustoel. De professionele bureaustoel van Dutchfurn metalle verstelmogelijkheden heeft een aangenaam lage prijs. Deze bureaustoelvoldoet aan de EN-1335 norm en is toegerust op lange werkdagen en intensiefgebruik. De specificaties van deze burostoel omvatten onder meer eengewichtinstelling en een solide en degelijke afwerking.
De ARBO bureaustoel Mesh is een inhoogte verstelbaar design met een netbespannen rug en een gestoffeerde comfortzitting. De armleggers zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. Ook dezitting is tot zes centimeter verstelbaar in diepte. De rugleuning kan tevensversteld worden in hoogte en diepte en heeft de stoel een instelbarelendesteun. Daarnaast is de stoel voorzien van een gewichtsafhankelijksynchroonmechaniek. Bij stoelen met een synchroon mechaniek beweegt derugleuning naar achteren en kantelt de zitting mee in een verhouding van 2:1.Doordat de zitting gedeeltelijk kantelt heeft de gebruiker minder het gevoelachterover te vallen en wordt dit zitconcept als prettiger ervaren waardoor bijdeze stoelen minder snel de neiging aanwezig is om de rugleuning vast te zetten.Zo kunt u de ideale zithouding bereiken voor uw postuur.
Specificaties:

 ● Synchroonverstelling met gewicht instelling.
 ● Zit 30 neiging

 ● Schuifzitting (handig voor lange personen).
 ● Hoogteverstelling
 ● Hoogte en breedte verstelbare armleggers.
 ● Instelbare lendesteun
 ● ARBO / EN-1335 genormeerdADVERTEERDER:
Naam: Dutchfurn
Tel: 0756149738
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5172442/ko

Dutchfurn levert internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen. Bestel online, levering uit voorraad.
Vragen? Mail 24/7 info@dutchfurn.nl
of bel dagelijks tot 22.00 uur 075 614 9738

Deel deze advertentie met:
|