Paarse Chrysanten Boeket online bestellen

prijs
€ 19,95
datum plaatsing
05-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Veiling Bloemist
type
aangeboden
adverteert sinds
14-10-2012
plaatsnaam
Beekbergen
telefoon
0337730710
gezien
80 x
snelcode info
1662365

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dit Paarse Chrysanten? staat bekend als een bijzonder sterk boeket en dit uit zich in een nog langere vaasduur. Dit boeket is online te bestellen op de website van veilingbloemist.
Alle bloemen worden dan ingekocht bij de beste kwekers van het land op de veiling in Aalsmeer. De kracht van de Veiling Bloemist is het feit dat alle boeketten direct vanaf de veiling in Aalsmeer worden verzonden. Hierdoor hebben wij niets te maken met lokale bloemisten en kunnen wij u de langste vaasduur garanderen. Daarnaast kunnen wij grotere boeketten leveren voor dezelfde prijs ten opzichte van alle andere online bloemisten.
Het Paarse Chrysanten? Boeket kan zelfs nog worden uitgebreid en aangevuld worden met een persoonlijk kaartje. Alle boeketten kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Als u voor 15.00 besteld zal uw boeket de volgende dag worden bezorgd. Bent u tevreden met het door ons geleverde boeket, laat dan een berichtje achter op onze Facebook pagina of Like ons.

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1627743


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|