Vlinder kweekset

prijs
€ 24,99
datum plaatsing
25-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
Ants Kingdom
type
aangeboden
adverteert sinds
25-03-2016
plaatsnaam
Apeldoorn
telefoon
0557501125
gezien
4 x
snelcode info
7076257

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Insecten en Spinnen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Vlinder kweekset

Je eigen vlindertuin in huis
Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op!
Kweken
In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je (tussen maart en september) ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dan de bestelling en betaling van de rupsen en informeren je over de verzending vanuit de kweker. Wil je dit zelf regelen dan ontvang je bij de set een coupon met code. Deze kun je bij de leverancier op de website invullen. Je betaalt de verzend- en verpakkingskosten via PayPal of creditcard (GBP 2,99). De rupsen worden daarna rechtstreeks verzonden door de kwekers van Insect Lore.
Verzending en zorg
Doorgaans krijg je in ongeveer een week tijd 5 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd door onze kweker (in sommige gevallen kan dit iets langer duren, afhankelijk van de kweek). Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij.
Gebruik
De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes, bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen.
Wat zit er in de Vlinderset

 ● Uitklapbare en te openen 30 cm Habitat
 ● Pipet voor het voeren van de rupsen
 ● Complete uitgebreide instructies, meertalige gebruiksaanwijzing (ook in het Nederlands)
 ● De levenscyclus van de vlinder uitgebeeld in kunststof modellen
 ● Als je ervoor kiest de rupsen zelf te bestellen, dan vind je in de verpakking de coupon voor 5 rupsen, waarmee je ze online tegen betaling van verzendkosten kunt bestellen.EXTRA KENMERKEN:
 ● Soort: Vlinders of Rupsen

ADVERTEERDER:
Naam: Ants Kingdom
Tel: 0557501125
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5071330/ko

Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed