COMBIDEAL NordicTrack C80i Loopband + Elite 11.0 C

prijs
€ 2.088
datum plaatsing
16-11-15
conditie
nieuw
adverteerder
Fitwinkel Arnhem
type
aangeboden
adverteert sinds
03-10-2013
plaatsnaam
Arnhem
telefoon
0263613978
gezien
16 x
snelcode info
6299107

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Sport > Fitness

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
COMBIDEAL NordicTrack C80i Loopband + Elite 11.0 Crosstrainer,
normaal €2398,- nu slechts €2088,- 

Richt direct uw eigen sportruimte in of vul hem aan met deze superscherpe deal!

Reserveer snel via: 026 - 361 39 78 OP=OP!!


NordicTrack C80i Loopband

Gebouwd voor prestaties, comfort en gemak. De NordicTrack C80i Loopband heeft een betrouwbare 5,25 pk motor die goede prestaties levert, ook op de maximale snelheid en hellingshoek. Een motor die bovendien snel reageert op iedere verandering zonder te schokken. Dat betekent dat je geen tijd verliest met omschakelen. Je kunt je snelheid met de sneltoetsen direct op de maximale 18 km/u zetten, of ergens daar tussenin. Je kunt er zelfs voor kiezen om de snelheid met stapjes van 0,1 km/u te verhogen of te verlagen. Ook de hellingshoek heb je met een druk op de knop op de maximale 10%, of ieder ander gewenst niveau. Verhoog je eigen prestaties door de 20 programmas van de C80i je snelheid en helling te laten kiezen. Deze programmas zijn gemaakt door gecertificeerde personal trainers om het beste uit je training te halen. Volg je snelheid, hellingshoek, afstand, hartslag, tijd en calorie verbruik op het verlichte 6 inch LCD display van de loopband en zie je prestaties vooruitgaan. Het display zet alle informatie in een "racetrack" van een kwart mijl om je extra te motiveren. Kies voor een draadloze Bluetooth borstband als je je hartslag wilt volgen op het racetrack display zonder de handsensoren in de handrails vast te houden. Kijk je liever naar iets anders, gebruik dan de iPadhouder / leeshouder van de C80i. Je eigen iPad of tijdschrift om je aandacht af te leiden terwijl je sport.

Loop comfortabel op het brede 51 x 140 cm loopvlak van de C80i. En kies je eigen ondergrond. Draai de verstelbare FlexSelect schokdemper een halve slag om de impact van je beweging te verminderen en de belasting op je gewrichten te beperken. Draai de schokdemper een halve slag terug voor een stevige ondergrond alsof je buiten op straat loopt. Kies je eigen hardloopmuziek, sluit je Mp3 speler of iPod aan op de C80i loopband, en luister naar de kwaliteit van het ingebouwde soundsystem. Je muziek uit de boxen van deze loopband maakt hardlopen al direct een stuk aangenamer.

Bespaar ruimte als je niet aan het hardlopen bent. De NordicTrack C80i loopband heeft een "space saver" ontwerp. Dat betekent een flink ruimte voordeel als je hem opklapt. Bij de C80i is dat zelfs extra gemakkelijk. Het "EasyLift Shock" systeem doet het meeste werk tijdens het opklappen. Zelf hoef je nauwelijks kracht te zetten. En als deze loopband opgeklapt is kun je hem gemakkelijk verplaatsen met de ingebouwde transportwielen.

Kies voor het klimaat en "Save the World". Net als andere NordicTrack fitnessapparaten heeft deze C80i loopband het "Save the World" certificaat. Hiermee verplicht NordicTrack zich om alle vervuiling en broeikasgassen die tijdens de productie en vervoer van dit apparaat ontstaan te compenseren met investeringen in het milieu.


NordicTrack Elite 11.0 Crosstrainer

De NordicTrack Elite 11.0 Crosstrainer is fitness voor je hele lichaam zonder je knieën en gewrichten te belasten. Deze crosstrainer heeft een automatisch verstelbare hellingshoek om verschillende spiergroepen extra te trainen. Als je met de "OneTouch" sneltoetsen de hellingshoek hoger zet, wordt je staplengte ook groter. Hiermee train je hamstrings en bilspieren. Verlaag de hellingshoek om je staplengte te verkleinen en je onderbenen en bovenbenen extra te trainen. Je kunt de hellingshoek instellen van 0 tot 20%. Je bovenlichaam train je door de handgrepen vast te houden tijdens je beweging. Deze zachte grepen zijn comfortabel, ondersteunen je stabiliteit, en zijn geschikt voor iedere lichaamslengte.

Train naar je eigen fitness doel met de hulp van een personal trainer. De 26 oefeningen van de NordicTrack Elite 11.0 crosstrainer zijn ontworpen door een gecertificeerde personal trainer om doelgericht te trainen. Kies zelf of je calorieën wilt verbranden of je sportieve prestaties wilt verhogen. Of train op basis van de signalen die je lichaam aan geeft. De sensoren in de handvaten van de Elite 11.0 meten je hartslag en geven je inzicht in de trainingsintensiteit die je het beste kunt gebruiken om vooruitgang te boeken. De intensiteit pas je aan met sneltoetsen bij het display. Het gepatenteerde "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem zorgt dat je oefening rustig en natuurlijk over gaat van de ene moeilijkheidsgraad naar de andere. Met 22 verschillende weerstand opties heb je alle ruimte om op je eigen gewenste niveau te trainen. Kijk je liever naar iets anders dan je eigen training, zet dan je tablet in de tablethouder voor het display en kies je eigen afleiding.

De Elite 11.0 is ook fitness met comfort. Staan op extra grote verstelbare pedalen, voorzien zijn van profiel dat wegglijden voorkomt en licht mee veert met je beweging. Verkoelende lucht in je gezicht van de ingebouwde ventilator om je oefening langer vol te houden. En een soundsystem met MP3 aansluiting, omdat iedereen zijn eigen favoriete sportmuziek heeft. Sluit je MP3 speler of iPod aan op de crosstrainer en luister muziek zonder oordopjes. En als je MP3 speler een USB aansluiting heeft, kun je hem ook weer opladen met de USB lader van crosstrainer. Drink wat water als je dorst krijgt. Je bidon of waterfles staat in de bidonhouder van de crosstrainer.

Andere belangrijke eigenschappen van de NordicTrack E11.0 Crosstrainer:
- Gemakkelijk te verplaatsen met een hendel aan de achterzijde. Deze crosstrainer kun je aan de achterkant optillen en daarna met de transportwielen wegrijden.
- Gemakkelijk waterpas te stellen met stelvoeten. Met de NordicTrack Elite 11.0 train je ook waterpas als je vloer dat niet is.
- Love the World met NordicTrack. Deze crosstrainer heeft het "Love the World" certificaat waarmee NordicTrack zich verplicht om alle broeikasgassen en andere vervuiling die onstaat tijdens de fabricage en het vervoer van dit apparaat te compenseren met investeringen in het milieu.
- iFit Live compatible. Bestel iFit Live om deze crosstrainer te veranderen van een fitnessapparaat naar de toegang tot een fitness community. Maak contact met andere sporters en houdt wedstrijden vanuit je eigen huiskamer. Download programmas geschreven door professionele personal trainers, en laat je door hun stem motiveren. Maak je eigen looproutes op Google Maps en verken de omgeving met Google Streetview terwijl je loopt.
- Adapter en Nederlandse handleiding zit bij deze crosstrainer inbegrepen.

wij bieden u als officieel dealer, altijd de laagste prijs van NL

UIT VOORRAAD LEVERBAAR bel 026-3613978 of kom langs in onze showroom te Arnhem 1000m2

Openingstijden winkel >1000m2 showroom: Ma 13-18 uur Di t/m vrij 10-18 uur donderdag koopavond tot 20 uur zaterdag 10-17 uur

Kijkt u ook eens op onze website: fitwinkel-arnhem of like ons op Facebook!

Fitwinkel-Arnhem
Ringoven 10 (ijsseloord1) tov Mac Donalds
6826TR Arnhem
026-3613978

Officieel dealer van oa.;
Life Fitness, Tunturi, Kettler, concept2, First Degree, Vision Fitness, Flow Fitness, Finnlo, Bremshey, Reebok, Gorilla Wear, Bosu, Polar, Proform, Nordictrack, Weider.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Apparaat
 ● Soort: Cardio
 ● Spiergroep: Armen, Benen, Borst, Buik en Rug

ADVERTEERDER:
Naam: Fitwinkel Arnhem
Tel: 0263613978
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4712260/ko

Laagste prijs garantie, bel 026-3613978 of kijk op onze website: fitwinkel-arnhem

Deel deze advertentie met:
|