PROFORM 910 ZLT LOOPBAND Nieuw super product !

prijs
€ 1.099
datum plaatsing
24-11-15
conditie
nieuw
adverteerder
Fitwinkel Arnhem
type
aangeboden
adverteert sinds
03-10-2013
plaatsnaam
Arnhem
telefoon
0263613978
gezien
10 x
snelcode info
6353153

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Sport > Fitness

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
PROFORM 910 ZLT LOOPBAND Nieuw topproduct !

De fanatieke hardloper die hoge eisen stelt aan een loopband weet als geen ander dat het motorvermogen daarin een belangrijk aspect is. De krachtige motor 2.5 pk continue vermogen (4 pk piekvermogen) van de ProForm 910 ZLT is geruisloos doordat hij zichzelf koelt met een interne ventilator. Het grote loopoppervlak (51x140 cm) geven je voldoende bewegingsruimte om lekker hard te lopen.

Door de krachtige motor haalt de ProForm 910 ZLT met gemak een snelheid van 20 km/h. De snelheid is in te stellen vanaf 2 km/h met stappen van 0.1 km/h. De 20 professioneel ontworpen programmas van de 910 ZLT geven je de mogelijkheid je doelen te behalen. De 10 programmas voor calorie verbranding en de 10 tijdgebonden programmas passen automatisch je snelheid en hellingshoek aan en geven je een intense training. Het grote verlichte display houdt je vorderingen nauwkeurig bij en geeft je zicht op je snelheid, afstand, hartslag, hellingshoek en aantal verbrande calorieën. Het racetrack display geeft je een grafische weergave van je resultaten. Middels 1 druk op de knop is je snelheid of hellingshoek aan te passen tijdens je training.

Maak je training nu nog leuker door naar je favoriete muziek te luisteren. Dit kan door je Ipod aan te sluiten en de muziek te horen via de krachtige geluidsboxen op deze loopband. Deze loopband biedt ook de mogelijkheid uit te breiden met IFit live zoda je onbeperkt extra programmas downloaden.
Na de training is de ProForm 910 ZLT eenvoudig ruimtebesparend op te klappen via het Space Saver systeem. De EasyLift assist maakt het nog makkelijker want je hoeft nu alleen maar een klein duwtje te geven en de loopband is opgeklapt.

Deze loopband is voorzien van het Love the World certificaat, wat betekent dat ProForm alle koolstof uitstoot compenseert die wordt veroorzaakt door de ontwikkeling, productie en vervoer van dit product.

Details:
Krachtige motor (2.5 continue vermogen en 4.0 piekvermogen)
Groot loopoppervlak (51x140 cm)
Groot verlicht display met Racetrack display
Sneltoetsen voor snelheid en helling
Ingebouwd soundsystem, ipodaansluiting
Hartslagmeting mogelijk via handgripsensoren en via borstband (meegeleverd)

Extras:
Te gebruiken met iFit Live
Aansluiting voor MP3 speler en iPod
Polar borstband bijgeleverd
Ingebouwde leeshouder
Racetrack display
Llove the world certificaat
Noodtstop aanwezig
Transportwieltjes
EasyLift Assist

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Apparaat
 ● Soort: Cardio
 ● Spiergroep: Armen, Benen, Borst, Buik en Rug

ADVERTEERDER:
Naam: Fitwinkel Arnhem
Tel: 0263613978
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4744733/ko

Laagste prijs garantie, bel 026-3613978 of kijk op onze website: fitwinkel-arnhem

Deel deze advertentie met:
|