PROFORM PERFORMANCE 1450 LOOPBAND Super product !

prijs
€ 1.499
datum plaatsing
24-11-15
conditie
nieuw
adverteerder
Fitwinkel Arnhem
type
aangeboden
adverteert sinds
03-10-2013
plaatsnaam
Arnhem
telefoon
0263613978
gezien
11 x
snelcode info
6353167

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Sport > Fitness

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
PROFORM PERFORMANCE 1450 LOOPBAND Super product !

Alles wat u nodig heeft om uw fitness doelen te bereiken. De ProForm Performance 1450 loopband heeft 22 programmas, ontworpen door een gecertificeerde personal trainer om te zorgen voor variatie en motivatie. Sneltoetsen voor de snelheid en helling geven u de mogelijkheid om uw training aan te passen zonder het doel uit het oog te verliezen en het optioneel bij te bestellen iFit Live geeft u nieuwe en uitgebreide fitness mogelijkheden.

Loop, jog of ren naar resultaat

Loop, jog of ren naar ongelooflijke resultaten met de ProForm Performance 1450 loopband. Het ruime 51 x 152 cm loopvlak wordt voortbewogen door een stevige motor die fantastische prestaties levert. Dit apparaat is gebouwd voor lange loopsessies. Het koelt zelf zijn motor en vermindert ook het geluid. En tijdens het lopen wordt u ondersteund door de professionele ProShox schokdempers die de impact van het lopen tot 28% verminderen. Ren op de topsnelheid van 20 km per uur, of kies een andere snelheid. Op ieder moment aan te passen met sneltoetsen. Net als de hellingshoek die u kunt instellen tussen de 0 en 12%. Kies een professionele training uit de 22 programmas van de ProForm 1450 performance loopband en zie hoe het apparaat zelf helling en snelheid aan past. Een professionele we naar optimaal resultaat, met trainingen die allemaal zijn ontworpen door gecertificeerde personal trainers. Houdt uw vooruitgang bij op het 15 cm verlichte display van de 1450 performance. Hier staan de snelheid, tijd, afstand, en verbrande calorieën. Draag uw bijgeleverde Polar borstband of houdt de hartslagsensoren vast om hier ook uw hartslag te volgen. Bekijk uw training is wedstrijdvorm op het track display.

Train op uw manier

Train op een manier die bij u past. De ProForm Performance 1450 heeft een ingebouwd soundsystem. Sluit uw iPod of MP3 speler aan op de loopband om uw eigen favoriete trainingsmuziek uit de boxen te horen, en motiveer uzelf met het stevige geluid. Houdt uw hoofd koel met de ingebouwde workout ventilator. Schakel tussen de twee verschillende snelheden en kies zelf hoeveel frisse lucht u nodig heeft. Bent u klaar met trainen? Klap deze loopband dan op en zet hem aan de kant. Met het handige space saver design staat de ProForm Performance 1450 loopband nooit in de weg.

iFit Live

En als u meer wilt is er de optionele iFit Live module. Trainen voor een volgende marathon of een ander evenement in het comfort van uw woonkamer. Aangestuurd door Google Maps om de route te kunnen lopen die u wilt. Teken uw eigen route op de wereldkaart en ga uw gang. Of kies een vooraf opgesteld trainingsprogramma. Afvallen met "Americas Toughest Trainer" Jillian Micheals bijvoorbeeld. Jillians stem is de ultieme motivatie om door een uniek calorie verbrandingsprogramma heen te komen. Kies om een nieuwe training automatisch iedere dag naar uw loopband te downloaden en volg 8 wekelijkse programmas om uw fitnessdoelen te halen.

Wij bieden u als officieel dealer, altijd de laagste prijs van NL

UIT VOORRAAD LEVERBAAR bel 026-3613978 of kom langs in onze showroom te Arnhem 1000m2

Openingstijden winkel >1000m2 showroom: Ma 13-18 uur Di t/m vrij 10-18 uur donderdag koopavond tot 20 uur zaterdag 10-17 uur

Kijkt u ook eens op onze website: fitwinkel-arnhem of like ons op Facebook!

Fitwinkel-Arnhem
Ringoven 10 (ijsseloord1) tov Mac Donalds
6826TR Arnhem
026-3613978

Officieel dealer van oa.;
Life Fitness, Tunturi, Kettler, concept2, First Degree, Vision Fitness, Flow Fitness, Finnlo, Bremshey, Reebok, Gorilla Wear, Bosu, Polar, Proform, Nordictrack, Weider.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Apparaat
 ● Soort: Cardio
 ● Spiergroep: Armen, Benen, Borst, Buik en Rug

ADVERTEERDER:
Naam: Fitwinkel Arnhem
Tel: 0263613978
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4744736/ko

Laagste prijs garantie, bel 026-3613978 of kijk op onze website: fitwinkel-arnhem

Deel deze advertentie met:
|