Aanbieding PROFORM PERFORMANCE 1050 LOOPBAND !!

prijs
€ 1.199
datum plaatsing
24-11-15
conditie
nieuw
adverteerder
Fitwinkel Arnhem
type
aangeboden
adverteert sinds
03-10-2013
plaatsnaam
Arnhem
telefoon
0263613978
gezien
13 x
snelcode info
6353174

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Sport > Fitness

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
Aanbieding PROFORM PERFORMANCE 1050 loopband !
Normaal voor € 1.299 nu nog maar voor € 1.199 !

Een stevige training zorgt voor stevige prestaties. De ProForm 1050 Performance loopband heeft alles wat u nodig heeft om op wedstrijd niveau te komen. De krachtige motor met een 2,75 pk continu vermogen test uw snelheid, interval en uithoudingsvermogen. En als u uzelf echt op de proef wilt stellen hoeft u alleen maar naar de 18 programmas te kijken. Allemaal ontworpen door gecertificeerde personal trainers.

Programmas

De programmas van de ProForm 1050 Performance loopband zijn ontworpen om u doelgericht te laten trainen. 5 van de 18 programmas zijn gericht op calorie verbranding, 5 op het trainen op een maximale intensiteit, 5 op het verhogen van uw snelheid, en de laatste 3 zijn programmas die u trainen om hellingen op en af te lopen. Elk programma is zelf in staat om uw snelheid en helling te veranderen. Als u daar genoeg van heeft kunt u gewoon de sneltoetsen voor de snelheid en hellingshoek gebruiken. Neem controle over uw eigen training en zet de snelheid ergens tussen de 0 en 20 km/u en de helling tussen de 0 en 10%. Of train effectief door de hartslagmonitor te gebruiken en uw hartslag zelf op een optimale intensiteit te houden. Laat de ProForm 1050 Performance uw hartslag meten met de sensoren in het stuur de bijgeleverde Polar borstband. En reageer op uw trainingsgegevens op het display. Het multi-scherm LED systeem geeft u de snelheid, tijd, hellingshoek, afstand, calorie verbruik en hartslag.

Het gevoel

Ontdek het gevoel van het lopen op de ProForm 1050 Performance loopband. De ruimte die het 51 x 152 cm loopvlak u biedt, en de stille en soepele manier van lopen die bij de 1050 Performance hoort. Wat u voelt is niet alleen de motor, maar ook het effect van het ProShox dempingssysteem dat de belasting op uw gewrichten tijdens het lopen aanzienlijk vermindert. Voor u zit een ventilator, ingebouwd in het console, die u aan kunt zetten als u het warm krijgt. En hier vindt u ook het ingebouwde audiosysteem van de ProForm 1050 Performance loopband. Een mooi en rijk geluid tijdens het sporten. Uw eigen muziek. Die vanaf uw eigen iPod of Mp3 speler, via de muziekpoort, de ProForm 1050 Performance Loopband binnen komt.

Na het sporten

De ProForm 1050 Performance loopband staat u nooit in de weg. Hij is ontworpen met het gepatenteerde ProForm Space Saver mechanisme, waardoor u hem snel op kunt klappen, en daarna vast kunt zetten. Om dit nog makkelijker te maken heeft ProForm het EasyLift Assist ontwikkeld: een systeem dat u flink mee helpt met het opklappen van de loopband. Als de ProForm 1050 eenmaal is opgeklapt, kunt u hem eenvoudig met de transportwielen naar een hoek van de kamer verplaatsen.

iFit Live

Zoekt u nog meer mogelijkheden voor de ProForm 1050 Performance loopband? Dan komt u al snel bij iFit Live uit. Deze optionele module vormt de meest geavanceerde en interactieve fitness ervaring van dit moment. Het is een bron van programmas die u kunt downloaden, ontworpen door bekende Amerikaanse personal trainers zoals Jillian Michaels. Kies het programma wat u wilt volgen, of kies een fitness doel en laat de 1050 Performance loopband iedere dag automatisch een nieuw programma van dezelfde coach opstarten. Maar iFit Live is meer dan dat. Het is een community van fitness fans. Die ervaringen uitwisselen en tips geven. En wedstrijdjes houden via internet door hun loopbanden via iFit Live met elkaar te verbinden. En hun eigen routes ontwerpen op Google maps. Routes die u natuurlijk ook in uw eentje kunt lopen. Kiest u voor een bergachtig terrein? Dan zult u dat merken aan uw ProForm 1050 Performance, want de loopband past automatisch de helling aan terwijl u loopt.

Wij bieden u als officieel dealer, altijd de laagste prijs van NL

UIT VOORRAAD LEVERBAAR bel 026-3613978 of kom langs in onze showroom te Arnhem 1000m2

Openingstijden winkel >1000m2 showroom: Ma 13-18 uur Di t/m vrij 10-18 uur donderdag koopavond tot 20 uur zaterdag 10-17 uur

Kijkt u ook eens op onze website: fitwinkel-arnhem of like ons op Facebook!

Fitwinkel-Arnhem
Ringoven 10 (ijsseloord1) tov Mac Donalds
6826TR Arnhem
026-3613978

Officieel dealer van oa.;
Life Fitness, Tunturi, Kettler, concept2, First Degree, Vision Fitness, Flow Fitness, Finnlo, Bremshey, Reebok, Gorilla Wear, Bosu, Polar, Proform, Nordictrack, Weider.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Apparaat
 ● Soort: Cardio
 ● Spiergroep: Armen, Benen, Borst, Buik en Rug

ADVERTEERDER:
Naam: Fitwinkel Arnhem
Tel: 0263613978
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4744744/ko

Laagste prijs garantie, bel 026-3613978 of kijk op onze website: fitwinkel-arnhem

Deel deze advertentie met:
|