NORDICTRACK T7.2 LOOPBAND

prijs
€ 899
datum plaatsing
25-11-15
conditie
nieuw
adverteerder
Fitwinkel Arnhem
type
aangeboden
adverteert sinds
03-10-2013
plaatsnaam
Arnhem
telefoon
0263613978
gezien
13 x
snelcode info
6359414

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Sport > Fitness

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

NORDICTRACK T7.2 LOOPBAND

Actie normaal voor € 1.099 nu nog maar voor € 899 !!

Fit blijven of gewicht verliezen wordt een stuk gemakkelijker met de NordicTrack T7.2 loopband. Het maakt niet uit of u houdt van joggen, hardlopen of rennen: de 4.5 pk kracht van de motor is meer dan genoeg voor een stevige oefening. De motor haalt snelheden tot 18 km per uur en kan een hellingshoek tot 10% aan. Tijdens het lopen merkt u nauwelijks dat een interne ventilator de motor koelt om oververhitting te voorkomen en de levensduur van de loopband te verlengen. Wat u wel merkt is dat het ruime 51 x 140 cm loopvlak ondersteuning krijgt van een handige schokdemper. Deze DualShox schokdemper veert mee met uw pas op het gedeelte van de band waar uw voeten neerkomen, en geeft juist een stevige ondergrond op het gedeelte van de band waar u zich afzet voor de volgende stap. En wat u na het lopen merkt is dat het trademark Space Saver systeem van NordicTrack ontzettend praktisch is. Niet alleen is de loopband opklapbaar, maar hij staat ook volkomen veilig in opgeklapte toestand; in positie gehouden door een stevige veiligheidspal. Bovendien lijkt het loopvlak ineens niets meer te wegen als het EasyLift Assist systeem zich inschakelt, en u helpt om de loopband op te klappen. Na het opklappen kunt u de NordicTrack T7.2 verplaatsen met de transportwielen om hem aan de kant te zetten.

Programmas van de NordicTrack T7.2 Loopband

Houdt u van afwisselend trainen? De NordicTrack T7.2 loopband heeft 20 programmas om u te helpen. 10 programmas voor calorie verbranding, en 10 programmas om uw fitheid en prestaties te verbeteren door middel van een varierende hellingshoek, snelheid en intensiteit. Al deze programmas zijn ontworpen door erkende personal trainers om het maximale uit uw oefening te halen. Deze oefeningen hebben een vooraf vastgestelde snelheid, tijdsduur en hellingshoek, zodat u alleen nog maar op de startknop hoeft te drukken. Tijdens een oefening de snelheid of hellingshoek aanpassen is trouwens geen probleem. Hiervoor heeft de NordicTrack T7.2 loopband zelfs sneltoetsen op het console. Deze sneltoetsen zijn handig geplaatst in de buurt van het verlichte hoge resolutie display, zodat u meteen het resultaat ziet van een druk op de knop. De snelheid van de loopband wordt hier, net als uw andere trainingsgegevens, weergegeven in een racetrack. Deze simpele animatie is verrassend motiverend om net even dat kleine stukje verder te gaan. Wilt u uw hartslag volgen tijdens het sporten? Houdt dan de hartslagsensor in de handgrepen vast, of draag een Polar borstband (niet inbegrepen bij de T7.2 loopband).

Uw eigen afleiding

Luister uw eigen muziek tijdens het sporten. Laat u motiveren door het rijke, heldere geluid van het ingebouwde geluidssysteem van de NordicTrack T7.2. Dit geluidssysteem is heel gemakkelijk te gebruiken. Sluit uw eigen iPod of MP3 speler aan op de geluidspoort en u bent klaar. Leg uw iPod of MP3 speler veilig weg in één van de vakken naast het display om ongestoord te sporten. Leg voor meer afleiding een krant,(audio) boek of laptop op de leeshouder van de T7.2. Deze houder is ook geschikt voor uw iPad. Lees het nieuws, droom weg in een verhaal, of kijk uw favoriete programma terwijl u sport.

IFit Live

De NordicTrack T7.2 is een mooie loopband, maar met iFit Live wordt het pas echt bijzonder. iFit Live is een module die u kunt bij bestellen om een hele hoop extra opties op uw T7.2 mogelijk te maken. Met iFit Live kunt u gericht trainen voor een marathon, of uw eigen favoriete route aan de andere kant van de wereld lopen. Teken de route op Google Maps, en zie hoe de helling van de loopband zich aan het terrein aan past. Of download een een route die een ander heeft bedacht. Op iFit Live vindt u een hele community van sporters die routes kunnen ontwerpen, tips kunnen geven en zelfs wedstrijden met elkaar kunnen houden. Maar iFit Live heeft ook professionals. Erkende personal trainers zoals Jillian Michaels, "Americas Toughest Trainer", in Amerika bekend van de televisie. Deze professionals zijn er niet alleen voor vragen en advies, maar maken ook nieuwe programmas voor uw NordicTrack loopband. U kunt zelfs hele series programmas automatisch downloaden. Een serie van 8 weken aan programmas voor calorie verlies bijvoorbeeld. Dat is pas doelgericht sporten!

Wij bieden u als officieel dealer, altijd de laagste prijs van NL

UIT VOORRAAD LEVERBAAR bel 026-3613978 of kom langs in onze showroom te Arnhem 1000m2

Openingstijden winkel >1000m2 showroom: Ma 13-18 uur Di t/m vrij 10-18 uur donderdag koopavond tot 20 uur zaterdag 10-17 uur

Kijkt u ook eens op onze website: fitwinkel-arnhem of like ons op Facebook!

Fitwinkel-Arnhem
Ringoven 10 (ijsseloord1) tov Mac Donalds
6826TR Arnhem
026-3613978

Officieel dealer van oa.;
Life Fitness, Tunturi, Kettler, concept2, First Degree, Vision Fitness, Flow Fitness, Finnlo, Bremshey, Reebok, Gorilla Wear, Bosu, Polar, Proform, Nordictrack, Weider.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Apparaat
 ● Soort: Cardio
 ● Spiergroep: Armen, Benen, Borst, Buik en Rug

ADVERTEERDER:
Naam: Fitwinkel Arnhem
Tel: 0263613978
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4751922/ko

Laagste prijs garantie, bel 026-3613978 of kijk op onze website: fitwinkel-arnhem

Deel deze advertentie met:
|