ACTIE NORDICTRACK T9.2 LOOPBAND !

prijs
€ 989
datum plaatsing
25-11-15
conditie
nieuw
adverteerder
Fitwinkel Arnhem
type
aangeboden
adverteert sinds
03-10-2013
plaatsnaam
Arnhem
telefoon
0263613978
gezien
16 x
snelcode info
6359422

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sport en Welzijn > Sport > Fitness

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
ACTIE NORDICTRACK T9.2 LOOPBAND Normaal voor € 1299 nu € 989 !!

De NordicTrack T9.2 Loopband is een stevig apparaat met veel van de innovatieve techniek waar dit merk om bekend staat. De krachtige 4.75 pk motor koelt zichzelf met een ingebouwde ventilator. Dit vermindert het geluid en verhoogt de levensduur van de motor. En het geeft een aangename ervaring als u de loopband gebruikt. Tijdens het lopen merkt u ook het verschil dat de DualShox schokdempers maken. Deze schokdempers geven een stevig oppervlak om uw voet af te zetten, en bewegen juist meer mee als uw voet weer op de loopband terug komt. Een handig hulpmiddel om langer te kunnen hardlopen. Of rennen, want het 51 x 140 cm loopvlak is bewust ontworpen om de ruimte te bieden voor de langere passen die u tijdens het rennen maakt. Ben u uitgesport? Klap het gehele loopgedeelte omhoog en bespaar ruimte. NordicTrack heeft deze Space Saver loopband uitgerust met hun bekende Easy Lift systeem. Een klein duwtje is genoeg om het loopvlak omhoog te krijgen. De loopband doet de rest uit zichzelf.

Keuze opties

Tijdens het sporten van snelheid veranderen is gemakkelijk met de NordicTrack T9.2 Loopband. Met de sneltoetsen heeft u direct de juiste snelheid te pakken. Varieer tussen de 0 en 20 km per uur zonder ooit een keuzemenu te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de hellingshoek. Met sneltoetsen zet u deze direct op de juiste stand tussen de 0 en 10%. Deze sneltoetsen vindt u aan de zijkanten van het verlichte 6 inch display. Hier ziet u direct de veranderingen in uw snelheid en helling. Die worden weergegeven in een racetrack; een virtueel parcours dat uw vorderingen niet alleen overzichtelijk weer geeft, maar u ook uit daagt om nog een stukje verder en harder te lopen. Op het racetrack ziet u ook uw hartslag als u de hartslag sensoren vast heeft of de bijgeleverde Polar borstband draagt. Direct onder het racetrack vindt u het keuzemenu voor de 20 verschillende programmas van de NordicTrack T9.2. Kies uit 10 calorie verbranding programmas of 10 tijdsgebonden programmas uw eigen prestatie doel. De loopband past automatisch de snelheid en helling aan om u naar uw doel te helpen.

iFit Live

Wilt u meer programma opties? Bestel dan de optionele iFit Live module bij. Met deze module verandert de NordicTrack T9.2 loopband in een echte trainingspartner. Wilt u een marathon of een ander traject lopen? Haal uw favoriete route naar uw loopband via Google Maps. Ontdek hoe de T9.2 reageert op het terrein en automatisch de helling aan past om uw route levensecht te maken. Download extra programmas van professionele personal trainers zoals de inspirerende Jillian Michaels, bekend als Americas toughest trainer. Kies een programma set en download iedere week automatisch een nieuwe training. Deze programma sets duren 8 weken en helpen u resultaat gericht uw persoonlijke trainingsdoelen te halen. Leg contact met anderen in de iFit community en vergelijk uw trainingen. Of houdt wedstrijden tegen andere community leden aan de andere kant van de wereld. iFit maakt het mogelijk.

Muziek

Sporten op de NordicTrack T9.2 loopband is niet alleen lopen op uw eigen manier, maar ook luisteren naar uw eigen muziek. Deze loopband heeft een ingebouwd geluidssysteem om het lopen zo aangenaam mogelijk te maken. Sluit uw iPod of MP3 speler aan op de muziek poort en beweeg mee op uw eigen favoriete ritme. Uw iPod of MP3 speler kunt u gemakkelijk kwijt in de uitsparingen aan de zijkant van het console. Veilig, niet in de weg, en altijd binnen handbereik.

Love the World

Net als andere NordicTrack fitnessapparaten is de NordicTrack T9.2 loopband voorzien van het Love the World certificaat. NordicTrack compenseert alle schade aan het milieu die wordt veroorzaakt bij de productie en het vervoer van deze loopband.

Wij bieden u als officieel dealer, altijd de laagste prijs van NL

UIT VOORRAAD LEVERBAAR bel 026-3613978 of kom langs in onze showroom te Arnhem 1000m2

Openingstijden winkel >1000m2 showroom: Ma 13-18 uur Di t/m vrij 10-18 uur donderdag koopavond tot 20 uur zaterdag 10-17 uur

Kijkt u ook eens op onze website: fitwinkel-arnhem of like ons op Facebook!

Fitwinkel-Arnhem
Ringoven 10 (ijsseloord1) tov Mac Donalds
6826TR Arnhem
026-3613978

Officieel dealer van oa.;
Life Fitness, Tunturi, Kettler, concept2, First Degree, Vision Fitness, Flow Fitness, Finnlo, Bremshey, Reebok, Gorilla Wear, Bosu, Polar, Proform, Nordictrack, Weider.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Apparaat
 ● Soort: Cardio
 ● Spiergroep: Armen, Benen, Borst, Buik en Rug

ADVERTEERDER:
Naam: Fitwinkel Arnhem
Tel: 0263613978
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4751927/ko

Laagste prijs garantie, bel 026-3613978 of kijk op onze website: fitwinkel-arnhem

Deel deze advertentie met:
|