Lieve betrouwbare gastouder aan huis!

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
14-10-16
adverteerder
Ruud Reawaruw
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Assen
telefoon
0618289632
gezien
13 x
snelcode info
1726093

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Lieve vraagouders!

Ik ben Jolien Schaap en ben 25 jaar. Ik woon in Assen en wil graag aan het werk als gastouderbij u thuis!
In april 2011 heb ik mijn MBO diploma Verzorgende IG gehaald. Daarna heb ik nog 9 maanden deelgenomen aan opleiding SAW Kinderopvang. Ik heb altijd al de wens gehad om met kinderen te werken, daarom nu bewust de keuze gemaakt voor gastouderschap.
Ik heb reeds werkervaring opgedaan. Zoals: ½ jaar stage bij kinderdagverblijf Marskroost (een babygroep); en paar maanden bij kinderdagverblijf Kleuvestee (kinderen van 0 – 4 jaar). Daarnaast heb ook oppaservaring opgedaan bij ouders thuis en dat is mij goed bevallen.
Mensen uit mijn omgeving vinden mij overkomen als flexibel, spontaan en zorgzaam. Ik zelf hou erg van het vertroetelen van de kleintjes maar vind het ook leuk om activiteiten en spelletjes te doen met wat grotere kinderen. Kortom alle leeftijden van 0 – 12 jaar! Ik sta ingeschreven bij het gastouderbureau ViaViela. http:www.viaviela.nl/gastouderopvang/voordelen-gastouderopvang

12 september ga ik deelnemen aan de praktijkbijeenkomst EHBO aan kinderen. Daarna word ik door gastouderbureau ViaViela Assen ingeschreven in Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en kan ik als gekwalificeerd gastouder bij u aan het werk!

Ook is het mogelijk om op meerdere kinderen te passen in 1 huis. Als u en uw kinderen elkaar kennen bijvoorbeeld. Dit is ook voordeliger voor u.
Ook hoeft niet perse via dit gastouderbureau te gaan, u kunt zelf ook op internet orienteren wat u een goed gastouderbureau vind. Ik mag bij meerdere bureau's in geschreven staan.

Ik ben alle dagen en tijden beschikbaar, ook in het weekend.
Ben in het bezit rijbewijs en auto.
Vanaf eind september 2012 beschikbaar als gastouder bij u thuis!

Wilt u met mij kennismaken? U kunt mij bereiken via:
telefoon: 06 – 182 896 32
e-mail: jolien_1987@hotmail.nl
Of neemt contact op met gastouderbureau ViaViela Assen:
Telefoon: 06 – 330 359 25
e-mail: assen@viaviela.nl
Of aanmelden via website http:www.viaviela.nl/ik-zoek-een-gastouder

Deel deze advertentie met:
|