Docent Wiskunde / Natuurkunde regio Goes

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Edudelta Onderwijsgroep
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
Barendrecht
telefoon
0180-642040
gezien
33 x
snelcode info
2551856

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Edudelta College Goes zoekt in verband met het vertrek van een collega een:?Docent LB VMBO Wiskunde/Natuurkunde (0,60 wtf) ?De Edudelta Onderwijsgroep verzorgt uitgebreide opleidingsprogramma's in de groepsleerwegen van het VMBO en MBO, met . GL-programma's.?

Docenten (m/v)De docent stuurt het leerproces aan en geeft een aanzet tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van diverse leeftijdsgroepen in de verschillende onderwijsvormen van het voortgezet onderwijs en begeleidt leerlingen met ontwikkelingsproblemen, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de periodeplannen en de afstemming van de lessen binnen het eigen team, vaksectie en/of unit, initieert, in overleg met de leiding, incidentele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen, kan sturing geven aan kleinschalig overleg en aan activiteiten / projecten binnen de vestiging of locatie en is actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en de - didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau. ?Functie-eisen: ervaring in het verzorgen van lessen op het VMBO is een pr?; in bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid; pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent; voldoen aan de overige basiscompetenties van de wet BIO; mee willen werken aan het ontwikkelen van het competentiegerichte onderwijs voor onze leerlingen.??????????????????????????? Benoeming: de functie betreft een tijdelijke benoeming in functieschaal LB van de CAO Bve (max. ? 52.739,-- bruto per jaar bij een fulltime dienstverband).?Aanvullende informatie:De functiebeschrijving en verdere informatie kunt u vinden op . Verdere informatie wordt verstrekt door de regiodirecteur, de heer J. van Drie, bereikbaar onder telefoonnummer 0113-272 250.?Sollicitatie:Stuur uw gemotiveerde reactie en een uitgebreid . bij voorkeur per mail naar: Edudelta College Goes, . de heer J. van Drie (regiodirecteur). E-mail: Het postadres is: Postbus 95, 4460 AB Goes.?Uw reactie dient uiterlijk 11 juli . in ons bezit te zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op? prijs gesteld
Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Edudelta Onderwijsgroep
Tel nr: (+31) 0180-642040
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509273

Deel deze advertentie met:
|