Cursus Hekserij - Intuïtieve ontwikkeling

prijs
€ 49,50
datum plaatsing
07-01-17
adverteerder
Magic Star
type
aangeboden
adverteert sinds
26-06-2014
plaatsnaam
Ossendrecht
telefoon
0641190907
gezien
27 x
snelcode info
6051306

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Cursussen en Workshops

OMSCHRIJVING:

Vanaf 31 oktober 2016 biedt Magic Star een opleiding van een jaar en een dag om je te helpen bij je ontplooiing tot heks. 

Het woord heks is afkomstig van "hexe". Hexe is weer terug te voeren naar Haghetisse, uit het vroege Middel Nederlands. Haghetisse betekend letterlijk heggerijder.
De heg is het symbool voor de grens tussen het fysieke en het spirituele. Ondanks de negatieve klank die het woord nog steeds heeft op sommige mensen, is hekserij niet meer dan een levenswijze waarin de natuur centraal staat. Het betekend dat je bewust bezig bent met je kennis, inzichten en ontwikkeling, je eigen energie en de energie om je heen. Dat je je ervan bewust bent dat je acties gevolgen hebben. Dat je vrij leeft zonder jezelf of anderen te schaden of beperken.

Omdat de opleiding maar een beperkt aantal plaatsen heeft, is het fijn als je je al iets verdiept in de mogelijkheden van verschillende opleidingen. Zoek goed naar hetgene wat bij je past. Als je je herkent in het volgende: tikkeltje prettig gestoord en erg eigenwijs. Zou deze opleiding best eens bij je kunnen passen. Mijn benadering is voornamelijk eclectisch. Dit betekent dat je alles wat je aangereikt krijgt, flink bediscussieerd voor je vervolgens besluit of dit wel of niet bij je past. Wat je past neem je mee, zo niet, laat je het in dit stadium van je leven voor wat het is.
De cursus vindt voornamelijk online plaats. Ook is er de mogelijkheid deel te nemen aan vieringen of workshops. Dit is niet verplicht.

 
Alvast een tipje van de sluier over de inhoud van de opleiding:

 

 ●  Leren wat magie inhoudt en ermee aan de slag.
 ●  Ontdekken waar je capaciteiten liggen.
 ●  Ontwikkelen en sturen van je energie.
 ●  Het belang en de inhoud van de maan- en jaarfeesten.
 ●  Aurareading, chakras en diverse manieren van healing.
 ●  Verschillende divinatiemethodes komen aan bod.
 ●  Hekserij toepassen in het dagelijks leven.


 

Je kunt ervoor kiezen de kosten van de opleiding te voldoen met €49,50 per maand.
Of €500,- voor het gehele jaar.
Verder komen er wat kosten bij die je zelf kunt bepalen. Het zal soms nodig zijn iets te maken of aan te schaffen zodat je ermee kunt oefenen. Deze kosten heb je zelf in de hand. Ook als je naar de vieringen of workshops komt, mag je wat te eten of drinken meenemen voor de groep. Verder zijn er geen kosten aan verbonden.

Magic Star ligt in Ossendrecht. Dit is in de buurt van Bergen op Zoom, Roosendaal en Antwerpen.


ADVERTEERDER:
Naam: Magic Star
Tel: 0641190907
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4606620/ko

Inspire your Magic!

Deel deze advertentie met:
|