NIEUW model Pegasus

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Starline Recreatie
type
aangeboden
adverteert sinds
05-11-2012
plaatsnaam
Reek
telefoon
0486-475012
gezien
76 x
snelcode info
1703539
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Model Pegasus
Mobiele bungalow uitgevoerd in L-vorm

Buitenbekleding:
Door de diverse mogelijkheden voor de buitenbekleding kunt u zelf de gewenste uitstraling van uw mobiele bungalow bepalen. Zo kunt u kiezen uit Red Cedar, canexel of kunststof. Of denkt u bijvoorbeeld eens aan een buitenbekleding uitgevoerd in canexel in combinatie met een trespa boeiboord in elke gewenste kleurcombinatie.

Slaapkamers:
Ook de slaapkamer(s) van uw Starline mobiele bungalow kunnen geheel naar wens worden ingedeeld. Een schuifkastenwand met of zonder spiegel. Een bed in elke gewenste afmeting, nachttafeltjes u geeft het maar aan. Een warm hoogpolig tapijt op de grond, of liever laminaat, parket of linoleum. De wanden voorzien van een sfeervol behang eventueel met sierlijsten langs de gordijnkoven en het plafond. Gordijnen in elk gewenst motief. U maakt gewoon een keuze uit de diverse materiaalsoorten en motieven waarna wij zorgen voor de correcte verwerking en afwerking daarvan. ook hier is dus alles mogelijk.

Klimaat:
Om uw mobiele bungalow ook behaaglijk te houden voor de wat koudere periodes welke ons land kent, kunt u er voor kiezen om de mobiele bungalow te voorzien van Centrale Verwarming middels een combiketel of over te gaan tot het plaatsen van een gaskachel in combinatie met een bad of keukengeiser.

Voor aanvullende informatie bel: 0486-475012

Links tbv recreatie en chaletbouw
(www).
(www).
(www).


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|