NIEUW model Epsilon

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Starline Recreatie
type
aangeboden
adverteert sinds
05-11-2012
plaatsnaam
Reek
telefoon
0486-475012
gezien
68 x
snelcode info
1706190
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Model Epsilon
Enkel mobiele bungalow uitgevoerd met prismadak

Ambachtelijke uitstraling:
Het kenmerk van elk Starline mobiele bungalow. Dus ook het kenmerk van uw mobiele bungalow die gemaakt is met de hand, de hand van de vakman. Daarom heeft u bij de keuze van een Starline mobiele bungalow zoveel voordelen en mogelijkheden. U immers mag de maten aangeven, zowel voor wat betreft de grootte alsook en vooral voor wat betreft de indeling. U beslist volledig over het interieur, het moet naar uw smaak zijn en aan uw eisen voldoen.

Leefklimaat:
Een Starline mobiele bungalow is voorzien van verwarming en correcte ventilatiesystemen die garant staan voor een aangenaam woon en leefklimaat. Een klimaat wat voor u prettig, fijn, rustgevend en ontspannend moet zijn.

Badkamer:
Of u nu kiest voor luxe of eenvoud, wij bieden u de keuze uit verschillende baden, whirlpools en douches. Ook een luxe badmeubel behoort tot de mogelijkheden, Een vrijhangend toilet zodat de vloer gemakkelijk schoongemaakt kan worden, kortom alles is mogelijk. Ook bieden wij u een ruime keus aan kranen en wastafels.

Voor aanvullende informatie bel: 0486-475012

Links tbv recreatie en chaletbouw
(www).
(www).
(www).


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|