NIEUW model Propus

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Starline Recreatie
type
aangeboden
adverteert sinds
05-11-2012
plaatsnaam
Reek
telefoon
0486-475012
gezien
75 x
snelcode info
1738116
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Model Propus
Dubbel mobiele bungalow

Wat U wilt:
Natuurlijk gaat u bij de aanschaf van een mobiele bungalow niet over een nacht ijs, en ook zult u ongetwijfeld bepaalde wensen en idee?n hebben om het mobiele bungalow voor u persoonlijke meerwaarde te geven, immers u bent degene die in het mobiele bungalow zal recre?ren of voor langere tijd bewoner zal zijn.

Ramen en kozijnen:
Ook voor de juiste keuze met betrekking tot de kozijnen bieden wij u een ruime keuze aan, zo bestaat de mogelijkheid om over te gaan tot plaatsing van hardhouten kozijnen welke vaak worden geplaatst bij de keuze van een Red Cedar mobiele bungalow. Maar ook kunststof kozijnen in elke gewenste kleur kan in uw mobiele bungalow geplaatst worden. Dit altijd in combinatie met HR++ dubbelglas. Tevens is dit type Propus nu ook te verkrijgen als Starline ECO mobiele bungalow met een RC waarde van 4.0 en met een totale oppervlakte van 100m?

Indeling:
Voor de indeling zijn evenveel mogelijkheden als dat er wensen zijn, een grote keuken open of dicht, een of meerdere slaapkamer(s). Natuurlijk bent u ook hier volledig vrij om uw wensen kenbaar te maken. Uiteraard kunnen onze deskundige medewerkers u hierbij helpen en waar nodig oplossingen aandragen.

Voor aanvullende informatie bel: 0486-475012

Links tbv recreatie en chaletbouw
(www).
(www).
(www).


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|