Lichtadviseur / Accountmanager (Partner voor architecten)…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Routeco
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Best
telefoon
06 23 11 90 90
gezien
28 x
snelcode info
2519549

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

ERCO Lighting BV, te Naarden is onderdeel van het Duitse ERCO, de specialist voor lichttechnische soft- en hardware. Wereldwijd werken ongeveer 1.000 medewerkers vanuit de visie dat licht de "vierde dimensie' van architectuur is. Het brede assortiment van kwalitatief hoogstaande producten wordt met name toegepast voor totaaloplossingen in de projectenmarkt. De razendsnelle ontwikkelingen van digitale producten, LED, bij ERCO bieden zodanige kansen dat wij ons verkoopteam willen versterken. ?Voor ons Nederlandse verkoopteam zijn wij op zoek in de regio west naar een dynamische hunter met passie voor licht en thuis in de architectuur:

Lichtadviseur / Accountmanager?
Partner voor architecten door optimaal advies die werkt onder het adagium: Ik verkoop licht in plaats van armaturen.?De functie
In deze uitdagende functie bent je operationeel verantwoordelijk voor de verkoop binnen je rayon. Daardoor bent actief betrokken bij het uitbouwen van het merk ERCO in Nederland. Je gaat actief op zoek naar kansen in de markt binnen je werkgebied. Aan tafel met toekomstige klanten bent je in staat om lichtplannen op de juiste manier te presenteren en hen te overtuigen. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor architecten en kunt levelen op ieder niveau binnen de projectenmarkt. Je werkt vanuit kantoor en de toonzaal te Naarden en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Routeco
Tel nr: (+31) 06 23 11 90 90
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0485036

Deel deze advertentie met:
|